Teraz ja sie pochwale
gram teraz 5 sezon. 22 lata. Napastnik. Zacznijmy od poczatku. W sprawdzajacym meczu strzelilem 2 bramki. Wzielo mnie Le Mans UC 72, po 14 zagranych meczach(2 gole) przyszla oferta z SSC Napoli w ktorym zagralem 13 meczy i strzelilem 5 goli. Po sezonie przyszla oferta z ligii holenderskiej, a dokladniej z FC Twente, 26 meczy, 6 goli. 2 sezon w FC Twente 15 meczy i 7 goli, oferta z Napoli i powrot 17 meczy, 19 goli. Razem w 2 sezonie 26 goli w 32 meczach. Nastepny sezon(3) to wybuch. 83 gole w 48 meczach. Liczac lige, LM i Puchar Wloch. Zdobylem z SSC Napoli Puchar Wloch i mistrzostwo. Nastepny sezon to 3 mecze i 4 gole w Napoli i oferta z Valencii. W niej 88 goli w 53 meczach, razem w sezonie 92 w 56 meczach. Wyniklo z tego mistrzostwo Hiszpanii, Puchar Hiszpanii i wygranie LE. Pozniej zdziwienie. Oferta z Realu, Juventusu i czolgajacego sie powoli Milanu ktorzy darze wielkim szacunkiem. Nie lubie, a raczej nienawidze Realu, ale jest szansa, ze to wlasnie z nim wygram lige i LM, a pozniej zglosi sie do mnie moj ukochany Manchester. Wiec poszedlem do najlepiej utytolowanego klubu Europy i jak narazie 7 meczy, a w nich 8 goli.
-po razie krol strzelcow lig wlosniej i hiszpanskiej.
-2 razy najlepszy gracz ligii
-2 razy najlepsza 11 ligii
-ogolem 196 meczy i 222 gole.
Olewam reprezentacje. Bezemnie nic nie graja. Strzelam na zawolanie. Jak w 1 meczu strzele 3 bramki, a w 2 juz nic to murowana porazka. Odpadlismy szybko z Euro 2012 i MS 2014, chociaz bylem krolem strzelcow juz w kwalifikacjach na ktorym konczylem swoje przygody. Teraz gdy sa mecze reprezentacji, poprostu je przeskakuje bo dla mnie to strata czasu i w grze wole triumfy z klubem,a nie reprezentacja.
Nie czaje tego, ze strzelilem nawet 92 gole w sezonie, a nie zostalem najlepszym graczem w Europie...
Troche nie czaje tego, ze grajac na kompie dostajecie oferty od czolowych europejskich klubow, a strzelacie strasznie malo bramek. Ja osobiscie preferuje PlayStation.