Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Pro Patch 2009/2010

<< < (4/9) > >>

Eboue:
patricio czy mógłbyś dać skina ligi portugalskiej i pokazać filmik z meczu ??? Chciałbym zobaczyć jak ten patch wygląda w trybie meczowym :D ! a co do statystyk piłkarzy do przesadzone ale to nie problem bo sobie i tak zmienię po swojemu tak aby ta gra stała się jeszcze trudniejsza :D ...

pozdrawiam

... a i jeszcze jedno patricio. Patch Twój potrzebuje nieco poprawek. Chodzi mi o loga. Nie wszystkie są tego samego stylu np nie które są np HD inne nie jak zauważyłem. Lepiej to popraw bo niektórym to się na pewno nie spodoba. Choć ja mogę Ci powiedzieć, że mi to problemu nie sprawia bo sobie to zmienię, a patch'a ściągam :D ... więc linki niech będą ciągle uaktualniane aby mi nie wygasły hehe :D

jarasRTS:
patricio mam prosbe.
 w pliku o_text part2 jest ten sam link co w o_sound podobnie jest w    faces part 7 i 8 sa te same;/ moglbys je poprawic?? z gory dzieki

Kubbas:
Zajebiemy 90% 6.5 i robimy patcha, szkoda, że tego forum nikt nie moderuje, "patch" jeżeli tak go można nazwać strasznie niedopracowany, prawie w ogóle nie ruszony, do tego ukradziony : )

Demon86:
po tym co widziałem na filmiku YT to mam ogromne zastrzeżenia do tego patcha...im lepszy gracz tym szybszy?? nie bardzo to się przekłada na realizm...
strasznie wielkie te overalle graczy...ale duża możliwość wyboru drużyn naprawde godna podziwu

majster^:
witam. mam pytanie jest jakas opcja zeby to sciagnac szybciej czy trzeba po kolei kazdy link ?
i czy to jest chociaz dobry patch a nie byle co bo juz sobie sciagnalem dzis patcha co mi cale gre zrypal ;/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej