Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
★Master_Rafael★:
--- Cytuj ---(podejrzewam że grasz karierę wisła K i dostajesz w dupę za często od Barcy xD i masz zaburzenia psychosomatyczne xD <joke>)
--- Koniec cytatu ---
zdziwiłbyś się, gram na poziomi profesjonalisty drużyną z zawodnikami domyślnymi w trybie kariery w lidze hiszpańskiej i w drugim meczu pucharu trafiłem na Barce i z zremisowałem 1:1 hehe ;D ;D
co do spolszczenia to nie jest wątek na ten temat. Spolszczenie wyjdzie jak będzie gotowe, daty nie podaje bo znowu **** ludzie by się czepiali że przesuwam datę. I proszę mnie nie obrażać, nie jestem jakimś oficjalnym wydawcą pokroju cd projekt lub cenega jak się niektórym wydaje i nie muszę się trzymać żadnych dat. To że założyłem wątek już we wrześniu miało na celu dać nadzieję fanom PESa na to, że będzie spolszczenie. Jak się coś nie podoba to proszę bardzo pisać petycję do konami lub do polskiego wydawcy gry, ze was olali i nie zrobili wam polskiego tekstu w grze - przecież w końcu płacicie im za grą grubo ponad stówę, nie?? Jest takie powiedzenie "nie płacisz to nie wymagaj".
!!!!!Nie odpowiadam na żadne pytania o spolszczenie na PW !!!!!!!
sdrm86:
Zgodze sie z toba jest to wkurzające dla Mastera!!! ale dla Fanow jeszcze bardziej skoro byli pewni ze spolszczenie sie ukaże jak zegar stanie a tu lipa!!!Mogł b przynajmniej łaskawie powiedziec co i ja tak jak to robia inni PatchMakerzy!!!
pataboss:
Master patch prezentuje sie świetnie . jakby byl jeszcze OF z transferami bylo by juz wogole kozak!! proponuje jeszcze wrzucic sobie tablice Canal+ HD
Shicken:
Do maniieekk:
--- Cytuj ---TY Frajerze
--- Koniec cytatu ---
Podobno ja kogoś obrażam? :-\
--- Cytuj ---niechce, zamknoł, bezpośrednymi
--- Koniec cytatu ---
Chłopcze co oznaczają te słowa? Popracuj nad ortografią, albo poproś mamę żeby ci poczytała słownik na dobranoc.
--- Cytuj ---podlizywanie się takich jak ty
--- Koniec cytatu ---
Aha, czyli odnosząc się do twojej inteligencji podlizuję się Masterowi tak? Gratuluję rozumowania... Daleka droga przed tobą.
--- Cytuj ---Mastera też nic nie usprawiedliwia bo napisał głupie wytłumaczenie
--- Koniec cytatu ---
Widocznie chciał się dostosować poziomem do rozmówcy.
--- Cytuj ---proponuje mu BANA !! !! !! !! !! !! !!
--- Koniec cytatu ---
A ja proponuję Słownik Języka Polskiego, albo jakieś korepetycje z logicznego myślenia.
Dajcie mu spokój ludzie, i uczcie się języka Angielskiego. :-*
P.S. A i żeby nie było offtopica to jeszcze raz mówię że patch jest bardzo dobry. :D
Jak już napisałem wcześniej, jak jeszcze raz zobacze jakieś obrażanie albo prowokacje jak tutaj w tym poście to się pożegnamy...bo kultura obowiązuje na tym forum. // Tranceshine
Kiss < 33:
Witam :)
Czy ten mini master patch spolszczy coś więcej niż menu
Pozdrawiam :D
Nawigacja
[#] Następna strona