Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!

<< < (26/123) > >>

Didier:
dziękuje za odpowiedz
kończę ściągać i odpalam ;p

★Master_Rafael★:

--- Cytuj ---możesz napisać jak wgrać te tablice?
--- Koniec cytatu ---
wybrać którąś i skopiować pliki z dt05_e.img i dt06.img do kitservera do tych samych folderów, czy to takie skomplikowane...?

Didier:
no było by
ale gdy otwiram folder wyswietla mi sie napis nnie można uzyskać dostępu do folderu- ścieżka jest za długa

donpopiel:
Po pierwsze - nie musisz go pobierać, skoro "gówniany". Ale szacunek dla czyjejś pracy jednak powinieneś okazać.

Po drugie masz po części rację. Master - czy nie lepiej byłoby skupić się na spolszczeniu, które z tego co widzę stoi od dłuższego czasu w fazie "niemalże skończone"? Spolszczeniem trafisz do większej grupy ludzi, a to oznacza większy prestiż i możliwość udowodnienia swoich umiejętności przed niemalże całym PESowskim fandomem w Polsce. Nie mam pojęcia, co Cię motywuje, ale chętnie bym Ci zafundował jakiegoś motywacyjnego kopniaka ;)

★Master_Rafael★:
Nie musze nic udawadniać,

bartus07 - jakos gram na tym patchu i dla mnie nie jest gówniany. Przynajmniej mam wszystko co chce a nie jakieś 3 ligi mozambiku itp. Nie odpowiada patch to się nie wypowiadaj, zrób sobie lepszego. Chcesz spolszczenie to sobie zrób!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej