Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
OsaeX:
Ok pobieram ;)
★Master_Rafael★:
no i jest wszystko, życze wysokich transferów i miłej gry;)
OsaeX:
no dzieki wielkie i nawzajem ,(UniverMan) ;)
Ryzu:
mam szybkie pytanie czy ten patch dziala ze wszystkimi rodzajami pes mianowicie 0.1 ,1.1, 1.2? bardzo mi na tym zalezy prosze o Bardzo szybka odpowiedz poniewaz nie wiem czy sciagac a patch zapowiada sie masakrycznie ciekawie ! a i jeszcze cos czy trzeba sciagac ta nowa latke od Konami zeby byl kompletny? zadziala on na czystym PESIE bez zadnych patchy od konami itp?
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam szybkie pytanie czy ten patch dziala ze wszystkimi rodzajami pes mianowicie 0.1 ,1.1, 1.2? bardzo mi na tym zalezy prosze o Bardzo szybka odpowiedz poniewaz nie wiem czy sciagac a patch zapowiada sie masakrycznie ciekawie ! a i jeszcze cos czy trzeba sciagac ta nowa latke od Konami zeby byl kompletny? zadziala on na czystym PESIE bez zadnych patchy od konami itp?
--- Koniec cytatu ---
teoretycznie powinien działać na każdym pesie czy to 1.0, 1.1, 1.2 z dlc lub bez;) aczkolwiek zalecam pobrać chociaż dlc (patcha 1.2 nie musisz - oczywiście jeśli nie grasz online (w sumie nie widze powodu aby nie pobierac patcha 1.2 i dlc, ale to twoja decyzja) bo mogą wystąpić (ale nie muszą) problemy z OF-em, bo dlc dodaje 4 drużyny do champions league a of jest robiony z tymi 4 druzynami.
@Edit działa bez DLC, ale gra twierdzi ze option file nie pasuje do wersji gry, wystarczy nadpisać i wszystko śmiga, ale nie ma 4 drużyn do CL.
Nawigacja
[#] Następna strona