Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!

<< < (36/123) > >>

gajson18:
Witam ja tez mam ten problem zaczeło przycinac gre patch instalowany na czystego pes z patchem konami 1.2 i dlc nowym i pliki z ballpacka wywalone ???

okras:
może master ustawił coś w Lod'zie w kitserverze?
a właśnie mam pytanie do ciebie master(zreszta do innych także)
mam dosyć dobrego kompa(C2D 2,8, 4RAM, 9800GTX+)
ale jak biorę w kitserverze w LOD wszystko na maxa to przycina mi... why ja się pytam??
czyżby przestarzały silnik pes'a?

★Master_Rafael★:
no LODy są ustawione na dość wysoką jakość, można przesunąć suwaki w lewo, uruchamiając config.exe w kitserverze. poza tym polecam zaznaczyć opcję w settings.exe gry "Use Frame Skip". Ja mam redeona hd 4700 hd, 4 giga ramu (ale xp więc i tak on widzi max. 3 z hakiem), procek intela e8400 3GHz - ustawienia w panelu radeona wszystkie na max. no i te lody i jakaś mała ścinka zdarza się raz na jakieś kilkanaście meczy. Tak jak powiedziałem na początku spróbujcie zmniejszyć LODy, a przede wszystkim zaznaczyć opcję w settings.exe  "Use Frame Skip"

--- Cytuj ---ale jak biorę w kitserverze w LOD wszystko na maxa to przycina mi... why ja się pytam??
--- Koniec cytatu ---
mi też się tnie jak dam wszystko na max. - myślę że powodem tego jest że KONAMI nie optymalizowało gry pod całkowicie najlepsze tekstury. Bo jeśli by to zrobiło, to po co by twórcy Kitservera robiliby LODy:)?

Wszech:
Gdzie jest link do DLC

gajson18:
a jak lody były ustawione standardowo ?????albo do ilu zmniejszyc z 0.030 do 0.040 bo w tą strone sie zmniejsza???/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej