Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!

<< < (44/123) > >>

Robinxon:
Ściągałem za pomocą JDownloadera i zwyczajnie przez Firefoxa i się zawiesza. Mam limit transferu danych i nie mogę sobie pozwolić na ściąganie nie wiadomo jakiej ilości danych, a z MegaUpload.com można przynajmniej wznawiać pobieranie baz premium.

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEŚciągałem za pomocą JDownloadera i zwyczajnie przez Firefoxa i się zawiesza. Mam limit transferu danych i nie mogę sobie pozwolić na ściąganie nie wiadomo jakiej ilości danych, a z MegaUpload.com można przynajmniej wznawiać pobieranie baz premium.

--- Koniec cytatu ---
nooooo szkoda że Rafał raczej pozostanie na hotfile, ze względu na kasę za swoją ciężką pracę :(
Rafał nie mógłbyś sobie poszukać innego serweru oprócz hotfile i rapida gdzie mogliby ci płacić, bo nie udało mi się nawet 10 mb przez 5 godz. ściągnąć, a jdownloader nawet nie zaczął tylko cały czas limity puszczał szło minutę i później znowu limity po pół godziny :(

★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnooooo szkoda że Rafał raczej pozostanie na hotfile, ze względu na kasę za swoją ciężką pracę :(
Rafał nie mógłbyś sobie poszukać innego serweru oprócz hotfile i rapida gdzie mogliby ci płacić, bo nie udało mi się nawet 10 mb przez 5 godz. ściągnąć, a jdownloader nawet nie zaczął tylko cały czas limity puszczał szło minutę i później znowu limity po pół godziny :(

--- Koniec cytatu ---
zostaw go w nocy, bo przez dzień jest duzy ruch. Co do nowego servera to będzie pewnie przy spolszczeniu;)

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzostaw go w nocy, bo przez dzień jest duzy ruch. Co do nowego servera to będzie pewnie przy spolszczeniu;)

--- Koniec cytatu ---
Uhhh to dobrze, że przy spl nie będzie mozołu i od razu pobiorę i zacznę karierę :)
A kompa nie będe zostawiał na noc (no wiesz rodzice), nie jestem dorosły i tak zrobić nie mogę po prostu nie ma opcji. Ale wstanę jutro o 8.00 często robię tak w niedzielę jak coś mam do ściągania i ściągnę od razu tego patcha i patcha master i wieczorkiem będę oceniał ;)

Valter93:
A mi nie chce dzialac :'( jak wypakowywuje to wyskakuja texty ze "Całkowita długość ścieżki i nazwy pliku nie może przekraczać 260 znaków. System nie może odnaleźć określonej ścieżki" . Co mozna z tym zrobic wie ktos?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej