Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
KondzioJuveFans:
juz wiem :) trzeba sciagnac ten DLC i wszystko dziala :) juz u mnie jest ok
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ja mam za to inny problem a mianowicie wszystko dziala ale przy wlaczeniu gry wyskakuje takie cos :
co mam zrobić?
sciagnołem PART 1 , PART 2 , PART 3 , Mini Update 1.1 i to wyskakuje..;/
--- Koniec cytatu ---
to wyświetla się jak nie masz dlc od konami bo wtedy występuje róznica w wersji ofa- nadpisz i będzie oki;) lub polecam pobrać dlc bo nie jest takie straszne, wręcz przeciwnie - obecne patche i tak będą robione na jego podstawie;)
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZ tymi zespołami jest faktycznie coś nie tak, bo wcześniej miałem podmienione nazwy i herby drużyn z niektórych lig, a po wgraniu patcha nazwy są dalej zmienione, ale wszystkie herby, flagi i loga lig są takie jak w oryginalnym PESie. Poza tym nie działa mi scoreboard i sponsorzy mi się nie zmienili, ale reszta jest OK.
--- Koniec cytatu ---
bo pewnie źle zainstalowałeś.
1. scoredoard jest osobno, wiec możliwe że nawet nie pofatygowałeś sie przeczytać instrukcji jak go sobie zainstalowac;
2. nie skopiowałeś najważniejszej rzeczy - OF-a do folderu save, lub co gorsza zrobiłeś to przed pobraniem dlc lub nie miałeś dlc i nie nadpisałeś ofa gdy wyświetlił ci się monit który jest zresztą na screenach powyżej
3. przeczytaj dokładnie (słowo w słowo pierwszą stronę ze zrozumieniem) i na pewno znajdziesz to co źle zrobiłes
ostry10:
super robota wszystko działa jak należy , gra online żadnych problemów więcej takich ludzi :)
Przybył:
Po wgraniu dlc w odpowiednie miejsce(pomyliłem foldery) wszystko działa jak należny. Tylko ciągle mam problem z tym "głuchym meczem"...
Nawigacja
[#] Następna strona