Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!

<< < (50/123) > >>

★THenry14★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENajlepszy Patch Jaki Do Tej Pory Wyszedl :) Dobra Robota

--- Koniec cytatu ---
Lepszy jest patch Tranceshine  ;D

KondzioJuveFans:
tez jest dobry ale gorszy od tego :)

Maly_P_kow:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpatch ściągnięty, wypakowany do folderu z grą w kitserverze klikam na manager i wyskakuje mi takie coś

co źle zrobiłem?

--- Koniec cytatu ---

niestety jednak nie udało mi się rozwiązać tego problemu, wszystko wypakowane jak trzeba i nadal ten błąd się pojawia :/

★Master_Rafael★:

--- Cytat: Maly_P_kow ---niestety jednak nie udało mi się rozwiązać tego problemu, wszystko wypakowane jak trzeba i nadal ten błąd się pojawia :/

--- Koniec cytatu ---
a zrobiłeś to co ci pisze na screenie, sprawdziłeś czy czasem pes2010.exe i settings.exe nie są tylko do odczytu, masz uprawnienia admina na koncie? Ostatnim powodem może być twój system-padaka, ja używam zmodyfikowanego xp od dwóch lat bez reinstalki, wszystko działa i nie widzę jakiegoś spadku wydajności-po prostu trzeba umiec dbać o system, a on zadba o ciebie i wtedy nie będzie takich problemów jak masz ty;):) :D :D

Robinxon:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbo pewnie źle zainstalowałeś.
1. scoredoard jest osobno, wiec możliwe że nawet nie pofatygowałeś sie przeczytać instrukcji jak go sobie zainstalowac;
2. nie skopiowałeś najważniejszej rzeczy - OF-a do folderu save, lub co gorsza zrobiłeś to przed pobraniem dlc lub nie miałeś dlc i nie nadpisałeś ofa gdy wyświetlił ci się monit który jest zresztą na screenach powyżej
3. przeczytaj dokładnie (słowo w słowo pierwszą stronę ze zrozumieniem) i na pewno znajdziesz to co źle zrobiłes

--- Koniec cytatu ---

1. Pierwsze co zrobiłem to przeczytałem instrukcję i skopiowałem scoreboard, który jest osobno i nie chce działać.
2. Jako pierwszy plik pobrałem DLC, potem pobrałem patcha skopiowałem OF-a i gdy wyskoczył monit po uruchomieniu gry, nadpisałem.
3. Instrukcję czytałem kilka razy i kilka razy kopiowałem wszystko od nowa i zawsze to samo.

Zresztą to dziwne, że np. nazwiska zawodników się zmieniły, a inne rzeczy nie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej