Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
★Master_Rafael★:
na pewno robisz coś źle, bo nie może połowa działać a połowa nie. Albo działa wszystko albo nic.
Maly_P_kow:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa zrobiłeś to co ci pisze na screenie, sprawdziłeś czy czasem pes2010.exe i settings.exe nie są tylko do odczytu, masz uprawnienia admina na koncie? Ostatnim powodem może być twój system-padaka, ja używam zmodyfikowanego xp od dwóch lat bez reinstalki, wszystko działa i nie widzę jakiegoś spadku wydajności-po prostu trzeba umiec dbać o system, a on zadba o ciebie i wtedy nie będzie takich problemów jak masz ty;):) :D :D
--- Koniec cytatu ---
dbam o system ale o prawach administratora nie pomyślałem, kitserver się aktywował ;) ale i tak nie widzę zmian w grze, opisze co dokładnie robię, instaluje grę, wgrywam patch konami 1.02, wrzucam dlc, wrzucam folder konami w dokumenty następnie kopiuje folder kitserver do folderu z grą, wchodzę do kitservera odpalam aplikacje, aktywuje i odpalam grę, coś gdzieś przeoczyłem??
ps. może ktoś wrzucić osobno ScoreBoard Canal+ HD [PL] 16:9 bo przypadkiem wywaliłem :/
roni0019:
mozecie torrenta wstawic???
azorex1253:
czemu w lidze hiszpanskiej mam stroje białe z czerwonymi paskami wszystkie druzyny oprócz barcy i realu odpiscie jak nnaj szybciej i prosze o pomoc
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdbam o system ale o prawach administratora nie pomyślałem, kitserver się aktywował ;) ale i tak nie widzę zmian w grze, opisze co dokładnie robię, instaluje grę, wgrywam patch konami 1.02, wrzucam dlc, wrzucam folder konami w dokumenty następnie kopiuje folder kitserver do folderu z grą, wchodzę do kitservera odpalam aplikacje, aktywuje i odpalam grę, coś gdzieś przeoczyłem??
ps. może ktoś wrzucić osobno ScoreBoard Canal+ HD [PL] 16:9 bo przypadkiem wywaliłem :/
--- Koniec cytatu ---
jeśli nie pobierasz dlc przez system settings --> download tylko przez kopiowanie pliku dt0f.img to po skopiowaniu najpierw musisz uruchomic grę, żeby się uaktualnił OF-, a dopiero potem kopiować plik do folderu save z mojego patcha;) bo jeśli skopiujesz dlc a potem od razu mojego ofa to gra po włączeniu zrobi z mojego ofa - domyślny od konami i większość rzeczy nie będzie działać
Nawigacja
[#] Następna strona