Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
Maly_P_kow:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem czy ktos zauwazyl to wczesniej duzo postow troche i nie chce mi sie wszystkich czytac ale dzis pogralem troche z kompem i znalazlem 2 błedy w patchu chyba ze to tylko u mnie :>
1 Bład- Czarna murawa przy powtorkach
2 Bład- Gram BAl`a Deportivo i podczas gry treningów zespoły nie maja stroju treningowego tylko Koszulki Rubinu Kazań
reszta dziala swietnie:P
--- Koniec cytatu ---
problem z czarnymi murawami jak dobrze pamiętam był rozwiązany kilka stron temu
rybsonswdk:
Ok dzieki zaraz poszukam ;P
Znalazlem 3 blad w meczach w Bal polowa druzyny w Deportivo nie ma numerka na koszulce a polowa ma ;D w strojach ywjazdowych w domowych jeszcze nie wiem ;D
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOk dzieki zaraz poszukam ;P
Znalazlem 3 blad w meczach w Bal polowa druzyny w Deportivo nie ma numerka na koszulce a polowa ma ;D w strojach ywjazdowych w domowych jeszcze nie wiem ;D
--- Koniec cytatu ---
ja też od wczoraj gram w trybie zostań legendą i nie mam ani jednego z twoich wymienionych błędów - czarna murawa to pewnie z ustawień grafiki, na treningu mam normalne koszulki a nie jakiś rubin kazań, co do trzeciego to mam wszystkie numerki w obu strojach.
Przyczyną twojego błędu może być uzycie programu do edycji save z trybu zostań legendą - ja z ciekawości go użyłem, żeby zobaczyć czy da się przypisać twarz do stworzonego zawodnika - no i po tej czynności (nawet nie nadpisując "sejwu") zaobserwowałem, że w większości drużyn (również w mojej - w deportivo grałem) są puste miejsca tam gdzie powinni być zawodnicy - tylko w info o druzynach przy każdym takim pustym miejscu był numer 255. Teraz zacząłem zostań legendą od nowa i wszystko jest oki, wiec myślę że właśnie ten program i zrypał save;)
didoxxx8:
mam takie coś że na czystym pesie gra chodzi bardzo płynie a po wgraniu patcha się zacina dodam jeszcze że mam b.dobry sprzęt jaka może być przyczyna ????
cube:
mosz kurrr.... jak sie tutaj nie denerwowac??? przeciez pisalem o tym juz, zresetuj settings w kitsererze odznaczajac wszytkie "ptaszki" i daj save!!
Nawigacja
[#] Następna strona