Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEProszę kogoś o upload na inny server bo niestety autor nie wrzucił tego patcha na multiupload... a z hotfile ściąga mi 2kbs/s i to by trwało zbyt długo.
Więc polecam serwis
REJESTRACJA lub LOGOWANIE tutaj można wrzucić plik do 1gb za darmo. Jeśli ktoś będzie taki miły, to proszę, o wrzucenie tego patcha na jakiś serwis.
--- Koniec cytatu ---
nikt ci tego nie wrzuci na inny server. przeczytaj sobie na pierwszej stronie wszystkie teksty koloru czerwonego. Co do hotfile, to jakos niedy nie miałem takich śmiesznych prędkości, a sciągam z niego wiele rzeczy. Ściągaj wieczorem i jak widzisz że masz 2 kb/s to nie rozłączaj się po 3 sekundach, bo przecież ściąganie musi "nabrać" prędkości:):)
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, które pliki muszę usunąć jak chce przywrócić standardowe dźwięki poruszania się po menu itp ?
--- Koniec cytatu ---
przeczytaj pierwsza stronę to sie dowiesz, jest napisane jakie unnamedy zmieniają dźwieki
Klocek12355:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEProszę kogoś o upload na inny server bo niestety autor nie wrzucił tego patcha na multiupload... a z hotfile ściąga mi 2kbs/s i to by trwało zbyt długo.
Więc polecam serwis
REJESTRACJA lub LOGOWANIE tutaj można wrzucić plik do 1gb za darmo. Jeśli ktoś będzie taki miły, to proszę, o wrzucenie tego patcha na jakiś serwis.
--- Koniec cytatu ---
Sciągając z HotFile dziękujesz tak jak by za prace Masterowi :)
Robinxon:
Jeśli wam się za wolno ściąga to pobierzcie JDownloadera. Mi pobieranie przyśpieszyło o ok. 40 kb/s w porównaniu do Firefoxa.
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam pytanie bo czegos nie rozumiem w opisie tego co jest zawarte w tym pactchu pisze o spolszeczeniu tryby kariery. ja wlasnie wgralem patcha usunalem ten plik unnamed_7 i nie mam spolszcenie tk??? prosze o odp
ps. moze robie z siebie glupka ale pomozcie:)
--- Koniec cytatu ---
robisz głupka bo nie umiesz czytać - pisze wyraźnie "po wydaniu spolszczenia"
Nawigacja
[#] Następna strona