Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
lukirrip:
Przecież wiem o co chodzi tylko chciałbym zainstalować sobie tego patcha a niestety na hotfile taką prędkość mam kilka razy próbowałem ściągać i zawsze taka prędkość i nie rozłączam po 2 minutach.
Gdybym mógł to bym ściągał od Master_Rafaela, ale niestety mam taki transfer dziwny na hotfile.
Siejo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzecież wiem o co chodzi tylko chciałbym zainstalować sobie tego patcha a niestety na hotfile taką prędkość mam kilka razy próbowałem ściągać i zawsze taka prędkość i nie rozłączam po 2 minutach.
Gdybym mógł to bym ściągał od Master_Rafaela, ale niestety mam taki transfer dziwny na hotfile.
--- Koniec cytatu ---
Zostaw sobie kompa na noc włączonego jak Ci tak zależy ;D
Swoją drogą dobry patch, czekam na spolszczenie :)
A z innej beczki MASTER co to za pes jest na tym filmiku gdzie masz podpisane że tak zaczeła się Twoja kariera z pesem ?? :]
Koras:
Ogolnie jest wporzo, bledow nie widzialem, ale strasznie mi sie tnie.. na starym patchu tak nie bylo... ; / to mi sie tylko nie podoba, ale wiem ze to nie Twoja wina. Respekt ziomus.
januszprz:
A ja mam takie pytanie do Master_Rafael, czy w ogóle możliwe jest zrobienie wielokątów umiejętności zawodników tak jak w poprzednich PES. Konami niestety olało w tej edycji ten niezwykle użyteczny i przydatny element graficzny. W PES-y gram od czwórki i bardzo mi tego brakuje tak jak i zapewne wszystkim graczom. Obserwuję to forum i jestem pełen uznania dla dokonań i ciężkiej pracy patchmakerów dzięki którym ta gra nabiera blasku. Czy jest szansa na zrobienie tego dodatku i umieszczenia go w menusach. Jeżeli takich plików w PES 2010 nie ma to może by je przenieść z PES 2009 i skonwertować jakoś. Byłoby super. Chyba że tak głęboko wnika to w grę że tylko łatka od Konami załatwiła by sprawę. Proszę o jakieś głosy na ten temat.
lukirrip:
Ustawiałem już kompa na noc to rano było 5 % ściągnięte z hotfile mam tak, że ściąga 5 sekund i 5 minut się zatrzymuje potem znowu 5 sekund pościąga itd...
Więc proszę o wrzucenie przez kogoś na inny server
Nawigacja
[#] Następna strona