Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!

<< < (61/123) > >>

lenin92:
Witam jestem nowy. mam problem z tym patchem wszystko jest oki. Ale ci zawodnicy we free agent i klasycznych drużynach nie mają swoich twarzy i prawdziwych imion tak jak było to napisane we wstępie. ponad to nie wiem czy to tak ma być ale wyświetla mi się błąd przy wejściu do menu :http://img109.imageshack.us/img109/8732/71247322.jpg nie wiem czy to ma cos do tego. proszę bardzo o pomoc jestem nowy to mój 1 pes wiec proszę tez o nie mieszanie mnie z błotem.

Klocek12355:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam jestem nowy. mam problem z tym patchem wszystko jest oki. Ale ci zawodnicy we free agent i klasycznych drużynach nie mają swoich twarzy i prawdziwych imion tak jak było to napisane we wstępie. ponad to nie wiem czy to tak ma być ale wyświetla mi się błąd przy wejściu do menu :http://img109.imageshack.us/img109/8732/71247322.jpg nie wiem czy to ma cos do tego. proszę bardzo o pomoc jestem nowy to mój 1 pes wiec proszę tez o nie mieszanie mnie z błotem.

--- Koniec cytatu ---
Z tego co ty pisze to wydaje  mi się że nie masz z aktualizowanego pesa do wersji 1.2 i chyba trzeba pobrać też DLC od konami czyli wchodzisz w pesie w settings i download :) Bo ten patch jest robiony pod tą aktualizacje :) Tak więc pobierz patcha 1.2: tu masz link od Mastera REJESTRACJA lub LOGOWANIE i wgrze wejdź w download i pobierz również DLC :) I powinno wszystko grac  8)

Siejo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOgolnie jest wporzo, bledow nie widzialem, ale strasznie mi sie tnie.. na starym patchu tak nie bylo... ; / to mi sie tylko nie podoba, ale wiem ze to nie Twoja wina. Respekt ziomus.

--- Koniec cytatu ---
Mi też sie tnie. Może to wina tego że gram na starych save'ach zobaczymy pousuwam wszystkie pierdoły dotychczasowe i powinno być ok

januszprz:
Mam pytanie, które pliki  odpowiadają za wygląd kursorów w strategiach bo chciałbym mieć te z XBoxa 360 a nie te z gamepada Sony(kółko, trójkąt itp.)

lenin92:
Działa, wielkie dzięki za pomoc !!!! PS. Patch jest super

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej