Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
szabatnik:
mi po wgraniu jakiego kolwiek patcha gra przyciana;/ w pewnych momentach gry tak lagguje co moze byc? jakie to polcje zmienic w tym LOD
Piotrinho:
Ja zauważyłem w trybie kariery niektórzy zawodnicy mieli białe kwadraty zamiast numerów na koszulkach a grając on-line mam nazwy drużyn niepoprawione a konkretnie w lidze hiszpańskiej. Co mam zrobić żeby to naprawić?
cfckolo:
nie wiem czemu ale mi nie dziala save z tego patcha jak wchodze to wyskakuje jakis blad mi co jest ?? pomoze ktos ??
szabatnik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie wiem czemu ale mi nie dziala save z tego patcha jak wchodze to wyskakuje jakis blad mi co jest ?? pomoze ktos ??
--- Koniec cytatu ---
wersja gry nie jest kompatybilna z option filem musisz zmienić option file programem albo zainstalować patcha 1.2
Przybył:
lukirrip - Nikt ci nie wgra tego na inny serwer Master się napracował to teraz ściągaj z tego a jak nie da rady to masz pecha...
PS. Ja nie wiem co wy macie za problem z tymi serwerami mi tam idzie na lajcie 150 kb/s w godzinach szczytu (nie mam żadnych kont premium) i wszystko w parę minut śmiga. Kupujecie internet z jakiś przereklamowanych firm i potem się dziwicie ;p
Nawigacja
[#] Następna strona