Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!

<< < (8/123) > >>

★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMaster_Rafael

Chyba za bardzo zacząłeś bujać w chmurach od tych propsów jakim to Bogiem nie jesteś w PESie. Świetnie , że to robisz ale z samego szacunku do twórców mógłbyś napisać kto co robił czyli te "by" ...i dopisać , że Ty to połączyłeś te opcje , bo połowa gimnazjalistów z tego forum myśli , że to Ty jesteś autorem tego patcha. Czas zejść na ziemie , ktoś pracuje nad patchem a  Ty wybijasz się na jego fejmie. Tyle.

[EDIT]

w pierwszym poście nie ma wypisane jak działa zimowa murawa , więc nie zgrywaj głupio mądrego.

Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

a co ślepy jesteś debilu ?!! jak byk jest napisane, cofnij się do podstawówki bo juz tam ucza angielskiego!!!!

--- Cytuj ---- nowe murawy na: Webley, Bristol_Mary + śnieg na KONAMI STADIUM-Day and Afternoon-rainy & KONAMI STADIUM-Day-fine;
--- Koniec cytatu ---
Teraz widzisz debilu?!
Zamknij mordę i sam zrób coś na forum!!!! Od wyjścia pesa 2010 czyli bodajże 21 października, kolekcjonuję rzeczy z internetu żeby mieć PESa takiego jak mi się podoba. To że łaczę to w całość i wkładam w to sporo swojego czasu i pracy, i zamieszczam na forum w formie patcha to jest tylko i wyłącznie moja inicjatywa. idź się czepiaj innych, że w swoich patchach nie mają po kolei wypisane, kto zrobił każdego kitsa z osobna.

--- Cytuj ---ktoś pracuje nad patchem a  Ty wybijasz się na jego fejmie
--- Koniec cytatu ---
a kto zrobił tego patcha???? cały of jest własnoręcznie robiony przeze mnie-poprawione nazwiska (nie widziałem ani jednego patcha który by je miał), nazwy drużyn, przypisane sloty na kitsy;
jasne, że ktoś pracuje - ja, a ty gówno robisz i denerwujesz ludzi!!!!

już bardziej nie zniżę się do twojego niskiego poziomu, bo byś mnie pokonał doświadczeniem

arsenal14:
KemoT86 jak ci się coś nie podoba to zachowaj dla siebie bo ty pewnie zawodnika nie potrafisz przenieś z klubu do klubu. Master Rafael się stara poświęca czas a wyskakuje jakiś dureń i pisze takie głupoty. Owszem może nie jest bogiem bo Bóg jest jeden ale go wszyscy chwalą bo mu się to należy bo wykonuje kawał dobrej roboty!!. Więc się lepiej zamknij.  ;D ;D

mcmattt25:
Master_Rafael a mozesz mi podac link do tego cracka pes2010.exe 1.0 ( na 1.1 tez probowalem i nic ) bo jakiego bym nie sciagnal to i tak stroje ani herby nie dzialaja a kompa mam dobrego bo na full mi smiga ekstra :) bede bardzo wdzieczny

KemoT86:
Ja za to się nie zniżę do twojego poziomu i wyzywania ludzi od debili , za pisanie prawdy. Ale jak to się mówi PRAWDA W OCZY KOLE. Ja też kolekcjonuje i jakoś nie wrzucam PATCHA podpisanego by KemoT86. Od tego jest forum by wymieniać poglądy ale jak widzę krytyki nie umiesz przyjąć , za to jak ci w dupę wchodzą od propsów jest spoko. A i jeszcze jedno skoro jesteś taki Einstein angielskiego to dlaczego tego nie napisałeś przetłumaczonego po POLSKU? Nie masz jaj by odpisać na pw to pisz tu.

Tym razem bez pozdrowień dla Ciebie

★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Cytuj --- A i jeszcze jedno skoro jesteś taki Einstein angielskiego to dlaczego tego nie napisałeś przetłumaczonego po POLSKU?
--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---
może dlatego że nikt nie ma polskiej wersji i potem by się pytali co to znaczy "śnieg na KONAMI STADIUM-dzień & popołudnie- deszcz.
No to se zatrzymaj dla siebie swoją kolekcję. Koniec tematu. Zrozumiałbym twoją krytykę gdyby nie była uogólniona, czyli gdybyś napisał że połączyłem pracę innych, ale też dałem dużo od siebie. Nie wybijam się na "fejmie" kogoś bo takowego patcha z takim OFem nikt nie wydał, a długo czekałem i się nie doczekałem; szczególnie na wszystkie prawdziwe nazwiska zawodników w całym PESie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej