Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!

<< < (71/123) > >>

WujekMatej:
Jasne,
Wypakowałem na dysk , wrzuciłem konami do moich dokumentów , kitserver do folderu z grą klinkołem w menager.exe na te 2 przyciski i wyskoczył  mi błąd przy uruchamianiu gry , przerzuciłem ten plik co trzeba było w Documents and settings , problem znikł ale patch nie działa...
Co mam zrobić ?

Siejo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJasne,
Wypakowałem na dysk , wrzuciłem konami do moich dokumentów , kitserver do folderu z grą klinkołem w menager.exe na te 2 przyciski i wyskoczył  mi błąd przy uruchamianiu gry , przerzuciłem ten plik co trzeba było w Documents and settings , problem znikł ale patch nie działa...
Co mam zrobić ?

--- Koniec cytatu ---
Hmmm no ja miałem wsumie podobnie najpierw zainstalowałem patcha włączam gre i mi wywalało ten komunikat to ściągnąłem DLC wrzuciłem do gry i gra działała ale patch nie. Nie pamiętam co zrobiłem ale resetowałem kilka razy patcha i działa ;) a tak w ogóle to na 1 rzut oka to wcale nie widać różnicy między patchem a oryginałem to może masz a nie widzisz HEHEH a jak patrzysz czy masz patcha zainstalowanego ???

WujekMatej:
patrzyłem czy są drużyny angielskie z licencją i nie było.
Nie mam pojęcia co mam zrobić, już wszystko robiłem .

Siejo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpatrzyłem czy są drużyny angielskie z licencją i nie było.
Nie mam pojęcia co mam zrobić, już wszystko robiłem .

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem musi tu master coś poradzić :)

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem musi tu master coś poradzić :)

--- Koniec cytatu ---
Master nic tu nie musi poradzić, tylko trzeba zainstalować patcha jeszcze raz nie zapominając o niczym

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej