Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
WujekMatej:
odinstalowałem nawet gre i zainsalowałem raz jeszcze bo myślałem ze to jakiś problem z grą , i instalując dodatek na czystą gre występuje ten sam problem...
najpierw wyskakuje wiadomość w grze ta co poprzednio , po wrzuceniu pliku do folderu download i odpaleniu gry informacja znika ale patcha jak nie było tak niema , szlag mnie trafia...
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEodinstalowałem nawet gre i zainsalowałem raz jeszcze bo myślałem ze to jakiś problem z grą , i instalując dodatek na czystą gre występuje ten sam problem...
najpierw wyskakuje wiadomość w grze ta co poprzednio , po wrzuceniu pliku do folderu download i odpaleniu gry informacja znika ale patcha jak nie było tak niema , szlag mnie trafia...
--- Koniec cytatu ---
wrzuć pliki z patcha tam gdzie powinny być i będzie wszystko grać - wszystko pisze na pierwszej stronie tylko trzeba dokładnie czytać
WujekMatej:
pokąbinowałem troche i zadziałało ; D
okazało sie ze nie miałem Directx'a ; )
Dzieki wielkie panowie za pomoc !
januszprz:
A co mam zrobić, żeby wszystkie drużyny miały białe siatki w bramkach a nie kolorowe tak jak np. drużyny Bundesligi, Rubin Kazań czy wiele innych ?
WKSRKS:
Master spolszczenie tylko na twoim patchu bedzie dobrze śmigało czy na innych tez ?
Nawigacja
[#] Następna strona