Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
Siejo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam XP i nie mam tego >:(
--- Koniec cytatu ---
Jan nie ma musi być tylko nie wiesz co masz zrobić :-\
mój komputer->na górze masz zakładki klikasz w narzędzia->opcje folderów->widok->pokaz ukryte foldery i pliki wpisz potem ten adres co masz wklej w miejsce adresu C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
Maly_P_kow:
patch działa super, okazało się ze nie chciało ruszyć ponieważ brakowało jakiegoś pliku dll ale już jest cacy i teraz spokojnie mogę grac ;)
barcafan850:
C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download -Na czerwono tego nie mam
jarek1987:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEC:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download -Na czerwono tego nie mam
--- Koniec cytatu ---
Ja tez miałem podobnie to uruchomilem gre.wszedlem w opcje i download.wyskoczylo ze nic nie pobralo.Wylaczylem gre wszedlem w start>uruchom i tam wkleiłem C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\ i tam był folder download.
A teraz pytanie z innej beczki.Czy da rade przywrocic stare warunki pogodowe?Chodzi mi o usuniecie sniegu? Z gory dziekuje za odpowiedz
mardam_1805:
CZy musze miec dodatek od konami 1.1. i 1.2 zeby zainstalowac tego patcha??
Nawigacja
[#] Następna strona