Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!

<< < (84/123) > >>

MichW:
DziałŢa wam logo po prawej, bo mi na żadnym scorze nie chcę działać :(

19kibic46:
jaki plik odpowiada za polskie menu ponieważ gdyż wgrywam spolszczenie full to nie działa tylko spolszcza Polskie menu a jak odinstaluje patcha tego i zainstaluje spolszczenie to działa normalnie spolszcza master lige i wszystko ? pomocy?

vitroxpro:
Witam,
Mam problem z kitserverem otóż wgrałem wszystko folder KONAMI do moich dokumentów i kitserver do folderu z grą i na instrukcji instalacji było zalecane zainstalować kitserver i gdy klikam w manager.exe i wybieram opcje ATTACH do wyskakuje mi error ;/;/

SCREEN:

Co mam zrobić proszę o pomoc !

Knucklez:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam,
Mam problem z kitserverem otóż wgrałem wszystko folder KONAMI do moich dokumentów i kitserver do folderu z grą i na instrukcji instalacji było zalecane zainstalować kitserver i gdy klikam w manager.exe i wybieram opcje ATTACH do wyskakuje mi error ;/;/

SCREEN:

Co mam zrobić proszę o pomoc !
--- Koniec cytatu ---

Poczytaj parę stron wcześniej i tematy z innymi patchami bo ten problem już nie raz był omawiany ale nie pamiętam gdzie...Może spróbuj uruchomić jako administrator.

Peter2800:
Master_Rafael czy mógłbyś zrobic do tego patcha białe getry dla manchesteru united w stroju z ligi mistrzow jak w oryginale ? :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej