Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!

<< < (85/123) > >>

DAMIL26:
Witam  ;D  Może ktoś mi pomoże? Mam oryginalnego PESA 2010 i wgrywam patche róże ale one mi w ogóle nie działają. Na dodatek po wgraniu jakiegokolwiek patcha mam tylko niektórych drużyn oryginalne stroje a reszta drużyn ma biało czerwone stroje z logo PES. O co w tym wszystkim chodzi? Przecież wgrywam patche jak należy, zgodznie z instrukcja podmieniam co trzeba, te kitservery itp ale nic nie działa. Tego masster patcha jeszcze akurat nie wgrywałem ale wgrywałem inne i żaden nie działa, Jakby mógł mi ktoś w tym coś poradzić to z góry dzięki.

kawu99:
Master_Rafael czy są jeszcze jakieś wolne sloty na twarze bo chciałbym sobie pododawać twarze, a jak są to podasz ktore ?

@EDIT: Jasne że są wolne, otwórz sobie OFa pes editorem i sobie sprawdź dokładnie które ;)

a mogłbyś mi dokladnie powiedziec jak to sie robi bo nigdy nie bawilem sie w pes editorze ;P

@EDIT: Tylko żeby dodać nowe i tak trzeba numery przypisać poprzez pes edita (jeszcze był chyba tool apperance czy coś takiego)
Zrób sobie kopię swojego Of-a i zacznij się "bawić" programem. Nie jest to specjalnie trudne, ja nie potrzebowałem żadnych poradników. Jeśli jednak nie umiesz sobie poradzić to szukaj odpowiedzi w działach twarze, narzędzia, tutoriale - bo one są od tego

DAMIL26:
Żaden patch mi nie działa. :(

bot3ak:
A ja mam taki mały problemik. Mianowicie jak instaluje patch 1.01 lub 1.02 od Konami i dochodzi do tego żeby kliknąć next wyskakuje że program nie odpowiada i nie chce się instalować. O co chodzi ?? może ktoś zna odpowiedź i się nią podzieli. Był bym wdzięczny :)

YETI123456789:
moj problem polega na tym ze, ale od pocatku
zainstalowalem pesa 2010 i ofa
potem patcha master rafael
i dzisja Gamingaccess i jak wchodze do gry to niby wszytsko ok ale nie mam spolszczonego trybu kariery i jak zaczelem kombinowac z naprawa to i nie mam nazw druzyn np. north london zamiast arsenalu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej