Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
Knucklez:
Uśun folder dt03.img z kitservera
Liv:
Z tego co się orientuje są tam także dzwięki " gwizdka i kibiców". Ja chcę usunąć tylko ten plik z "EA Sports"
@EDIT: Tylko że on nie jest osobno, tak juz konami posegregowało dźwięki w tych plikach
Henry87:
Patch nie działa na wersji gry 1.0. Pobrałem, skopiowałem do moich dokumentów Konami, kitservera wkleiłem do folderu z grą, w grze zmieniły się tylko nazwy klubów, reszta bez zmian.
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch nie działa na wersji gry 1.0. Pobrałem, skopiowałem do moich dokumentów Konami, kitservera wkleiłem do folderu z grą, w grze zmieniły się tylko nazwy klubów, reszta bez zmian.
--- Koniec cytatu ---
Działa tylko ty nie umiesz, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd. Robiąc go korzystałem z gry w wersji 1.0, bez patcha 1.02 od konami, tylko DLC miałem. Nie moja wina że należysz do tych co kitservera nawet obsługiwać nie umieją, przykro więc mi bardzo.
Adamsa1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKolego Matrix253 dzięki za pomoc. Niestety kolega Adamsa1 nie miał racji bo należy to wkleić do folderu Mini Master patch w kitserwerze a nie w example root1. Ale folderu dt08 nie mam wiec nie wiem dalej jak zrobic żeby zimy nie było.
--- Koniec cytatu ---
myślałem że masz jakiś inny patch ale ok.
Nawigacja
[#] Następna strona