Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!

<< < (94/123) > >>

crafa69:
Mam pytanie ściągnołem nowe piłki podmienilem ze starymi w kitserverze i dalej ma te co były w Master Patchu co musze zrobić aby mieć nowe piłki gdzie je wrzucić???  :)p.s mam Master Patcha i spolszczenie :D

zax454:
Patch jest super - działa online tylko jak można prosić to czy da się zrobić 2 angielską ligę w formie addonu?

Henry87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPRZECZYTAJ WĄTEK!!!!!! kolejne głupie  pytanie, którego mogłoby nie być!!!

--- Koniec cytatu ---

Z wielką przyjemnością. Tylko że od tygodnia muszę męczyć się z netem 256 kb. GOŚCIU!!!
Wiesz ile ładuje mi się jedna stronka? A tu jest 30 stron. Dlatego łatwiej mi zapytać. I nie rzucaj się.

★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak ustawić numer na spodenkach Realu Madryt ??? Mam program Kit Relink Tool 1.2 by Stelios ustawiam w nim shorts number: left a nr nie ma :-\
Pomoże ktoś ???

--- Koniec cytatu ---
a zapisujesz w tym programie po edycji i ustawieniu numeru?

chyzy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa zapisujesz w tym programie po edycji i ustawieniu numeru?

--- Koniec cytatu ---

Tak.

@EDIT: może masz folder GDB w kitserverze i jego ustawienia zastępują te z ofa, bo o ile się nie mylę pliki z kitservera są wczytywane do gry najpóźniej czyli po wczytaniu plików img z pesa i po ofie.

Mam nr na spodenkach ale jest bardzo malutki, jak go powiększyć??? Która to opcja za to odpowiada???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej