Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!

<< < (95/123) > >>

cube:
Panowie, przygotowałem małe update do patcha mastera, ale nie wiem czy zgodzi się abym je tutaj wstawił na forum, napisałem mu pw
Zawiera ono: Wszystkie drużyny w slocie LM, stroje, reprezentacje polski+ twarze, tylko paru nie mogłem znaleźć, np Rzeźniczak, poprawione formacje, poprawione reprezentacje(np. w Meksyku gra normalnie Marquez z Barcelony a nie Marquez tylko ze zmienioną nazwą), kilka małych poprawek, typu Lass- DMF a nie CMF jako podstawowa pozycja, nowy ballpack

pamaro:
UWAGA W AKCJI ZORGANIZOWANEJ JEST KONKURS NA NAJLEPSZY TRICK CHĘTNYCH PROSZĘ O ZAPOZNANIE SIĘ ZE SZCZEGÓŁAMI

cube:
no master nie odpisuje, to nie wiem, zeby potem nie bylo lipy jak wstawie....

edit:
na razie nie wstawiam, w poniedziałek się wyjaśni jak coś...

MichW:
Poproszę o pomoc, nie mam loga po prawej, nie jest to tak denerwujące, ale wolę mieć z logiem.
Rafał instalowałem wszystkie unnamedy, a ten poblem jest na każdym skorze jaki instaluję
PS:Wyskakuję błąd przy wypakowaniu najnowszej łatki czyli nazw online. Wyskakuje że:
Całkowita długość ścieżki i nazwy pliku nie może przekraczać 260 znaków ;)

UnitedFan:
Mam problem. Patch jest swietny,wszystko dziala jak powinno tylko gra w necie mi sie strasznie tnie ;/
zrobilem to co pisze na 1 stronce i nic dalej tak samo. moze ktos powiedziec co mam zrobic ?
pzdr.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej