Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
gomama:
Witam i przepraszam że zawracam głowe master ale jak mam wgrać te piłki do twojego patcha ??????????? --
REJESTRACJA lub LOGOWANIE bo próbuje i nic… zmienia mi się nazwa liłek… a piłki dalej są takie same próbowałem na tyle sposobów i nic!! Może jestem kretyn ale w twojego patcha nie idzie ich wgrać… zablokowałeś jakoś coś?? Bo mam problem jak ten pan co tu niżej napisał: „Koadfahsdf”
REJESTRACJA lub LOGOWANIE istnieje jakiś sposób by to wgrać?? Master ratuj !! dasz jakąś instrukcje chociaż jak to wykonać?? Lub coś w tym stylu…
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam i przepraszam że zawracam głowe master ale jak mam wgrać te piłki do twojego patcha ??????????? --
REJESTRACJA lub LOGOWANIE bo próbuje i nic… zmienia mi się nazwa liłek… a piłki dalej są takie same próbowałem na tyle sposobów i nic!! Może jestem kretyn ale w twojego patcha nie idzie ich wgrać… zablokowałeś jakoś coś?? Bo mam problem jak ten pan co tu niżej napisał: „Koadfahsdf”
REJESTRACJA lub LOGOWANIE istnieje jakiś sposób by to wgrać?? Master ratuj !! dasz jakąś instrukcje chociaż jak to wykonać?? Lub coś w tym stylu…
--- Koniec cytatu ---
pierwsze to zastosuj się do tego co pisze na pierwszej stronie :
--- Cytuj ---!! Uwaga - do patcha wkradł się mały błąd - otóż przez moją nieuwagę zawiera dwa ballpacki przez co niektórym mogą nie działać poprawnie piłki. Należy wejść do folderu dt0b.img w kitserverze i usunąć wszystkie pliki, które mają w nazwie "pilki" !!
--- Koniec cytatu ---
- oczywiście w folderze mini-master-patch.
zostaną wtedy tylko te piłki które mają być w patchu. Żeby wgrać pilki trzeba teraz wgrać swoje zastępując pliki unnamed od 4 do 14.
Poza tym każdy porządny ballpack, zawiera preview piłek (czyli obrazki w róznych trybach gry w PESie), który wgrywa się do folderu dt0f.img też oczywiście zastępując stary unnmed_1872.bin(w przypadku master patcha plik nazywa się previev balls_1872.bin). Oczywiście ten plik może nazywać się różnie bo kitserver rozróżnia pliki po numerach, a nie nazwach, więc trzeba sobie sprawdzić czy przypadkiem nie ma w tym lub innych folderach plików z takimi samymi numerami (jeśli np. po wgraniu jakichs dodatków one nie działają, ale widać że pozostały stare).
gomama:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpierwsze to zastosuj się do tego co pisze na pierwszej stronie : - oczywiście w folderze mini-master-patch.
zostaną wtedy tylko te piłki które mają być w patchu. Żeby wgrać pilki trzeba teraz wgrać swoje zastępując pliki unnamed od 4 do 14.
Poza tym każdy porządny ballpack, zawiera preview piłek (czyli obrazki w rożnych trybach gry w PESie), który wgrywa się do folderu dt0f.img też oczywiście zastępując stary unnmed_1872.bin(w przypadku master patcha plik nazywa się previev balls_1872.bin). Oczywiście ten plik może nazywać się różnie bo kitserver rozróżnia pliki po numerach, a nie nazwach, więc trzeba sobie sprawdzić czy przypadkiem nie ma w tym lub innych folderach plików z takimi samymi numerami (jeśli np. po wgraniu jakichs dodatków one nie działają, ale widać że pozostały stare).
--- Koniec cytatu ---
zastosowałem się i pomogło!!!!! usunąłem te z nazwą piłki wkleiłem swoje i są!! Master jesteś wszechmocny!! twoje piłki tez były fajne ale nie wiedziałem tam żadnej żółtej piłki... i mało nike... więc albo mi nie działały albo takie wybrałeś(były fajne :D) ale jak mi się trafiło zaśnieżone boisko to katastrofa... xD nie widziałem piłki :D a teraz wręcz idealnie twój cały patch i te nowiuśkie piłki :D mmm... finezja :D PS: szkoda że w klasycznych nie ma polski... ciekawe jakby się grało naszym kochanym prezesem PZPN Latą xD a i miałem się spytać... istnieje możliwość dograć jakieś inne kluby?? bo mam puste inne ligi B... nie działa mi coś czy chwilowo ich tam nie ma?? jeśli nie ma to planujesz może kiedyś w UPDATE do niego(jeśli będzie) dograć tam jakieś klubiki?? i poraz kolejny DZIĘKUJĘ za POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gomama:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzastosowałem się i pomogło!!!!! usunąłem te z nazwą piłki wkleiłem swoje i są!! Master jesteś wszechmocny!! twoje piłki tez były fajne ale nie wiedziałem tam żadnej żółtej piłki... i mało nike... więc albo mi nie działały albo takie wybrałeś(były fajne :D) ale jak mi się trafiło zaśnieżone boisko to katastrofa... xD nie widziałem piłki :D a teraz wręcz idealnie twój cały patch i te nowiuśkie piłki :D mmm... finezja :D PS: szkoda że w klasycznych nie ma polski... ciekawe jakby się grało naszym kochanym prezesem PZPN Latą xD a i miałem się spytać... istnieje możliwość dograć jakieś inne kluby?? bo mam puste inne ligi B... nie działa mi coś czy chwilowo ich tam nie ma?? jeśli nie ma to planujesz może kiedyś w UPDATE do niego(jeśli będzie) dograć tam jakieś klubiki?? i poraz kolejny DZIĘKUJĘ za POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--- Koniec cytatu ---
o nie :P działało a tu nagle mam wszystkie piłki czarne xD tzn mam już wygląd i nazwę... a w trakcie meczy ich nie ma :D ale zaraz coś może wykombinuje ...
★Master_Rafael★:
prawdę mówiąc szykuję coś na nowy rok o nazwie kodowej PRO MASTER PATCH - będzie to nowy patch oparty o master patcha, ale jak samo PRO w nazwie wskazuje będzie znacznie ulepszony:) Wyjdzie on najprawdopodobniej po nowym roku i na razie nie będę zdradzał zbyt wielu szczegółów ;)
Nawigacja
[#] Następna strona