Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
Shicken:
--- Cytuj ---skoro jesteś taki Einstein angielskiego
--- Koniec cytatu ---
Złe porównanie, Einstein nie znał Angielskiego. Pyszczku ;*
Hah nie wiedziałem że jeszcze tacy jaskiniowcy umysłowi żyją na ziemi. Szczerze? Master R. współczuje Ci, że z takimi debilami musisz konwersacje prowadzić na co dzień. Ja szczerze mówiąc zarejestrowałem się tutaj głównie z powodu spolszczenia i spokojnie na nie czekam. Ale jeszcze raz szczerze współczuje, a jak są takie hardkory to po prosty spolszczenia rozsyłaj na PW. Przecież piszą że jesteś debilem to po co im twoje spolszczenie? Naprawdę żal mi was chłopcy, tracę wiarę w polską młodzież i ich edukację. ::)
inzagh2:
"Jak masz prawie wszystkie sloty zapełnione to skopiuj sobie gdzies te replaye a z gry je usuń i znowu bedziesz miał 50 miejsc"
W sumie racja,ale czy taki patch da się zrobić ? Czy w ogóle ktoś coś takiego robił?
bartus07:
Ludzie kiedy bedzie to spolszczenie ???!!!!
maniiekkk:
A kto ci tak powiedział naciskałem na to -> i ?????????????? i tam mi pisze że pozostało 3 dni a pozatym master też sobie w kulki leci bo jak mu pisze kiedy będzie spolszczenie i dlaczego jest poślizg to nic nie odpisuję a na pierwszej stronie jest że zostało spolszczenie ukończone w 100% to ja nic już nie wiem !!
Shicken:
Ciężko to u was z myśleniem dzieciątka, nie wiem gdzie wy widzicie że w 100% ukończone ???. Grafika i sponsorzy nadal praca w toku. Weźcie wy się lepiej zajmijcie dobranocką bo na konwersacje to wy jeszcze nie dorośliście. Jak skończy to wstawi na forum, logiczne? Dla was pewnie nie bo chyba jeszcze nie wiecie co to logika, a na pewno z niej nie korzystacie. A jak chcecie żeby ktoś wam odpisał to idzcie na czata na dzieci w wieku poniżej gimnazjalnym, mówię wam odnajdziecie się idealnie. Rafael wam nie odpisuje bo nie ma po co czyż nie? Wszystko jest na forum, a po 2 to jego spolszczenie i on decyduje co z nim zrobi może je zostawić dla własnego użytku czyż nie? A po 3 czas się uczyć Angielskiego, z tego co wiem podstawówka najlepszy moment...
Nawigacja
[#] Następna strona