Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo ja powiem że po instalacji patcha 1.03 nie mam herbów ani flag z Master Patcha tylko oryginalne PESowskie, też tak macie? Idzie to jakoś zmienić?
--- Koniec cytatu ---
bo patch chodzi poprawnie z patchem 1.2, patcha 1.3 i najnowsze DLC będzie obsługiwał PRO MASTER PATCH, który ukaże się dopiero w roku 2010, bo w tym roku czasu brakło :D :D
chester231:
Zainstalowałem patcha zgodnie ze wskazówkami ze strony1 po rozpakowaniu skopiowałem folder KONAMI zastępując stary do Moich Dokumentów-kitserver do folderu z grą później attach odpalam grę a tu nazwy klubów z np. premiership są ok ale loga zostały takie jak w czystym PES'ie. Dopowiem, że wersja cracka, którą posiadam to 1.0. System WIN 7 x64. Po zainstalowaniu patcha 1.2 pojawia się taka informacja jakby trzeba było wkleić właściwego cracka-no właśnie czy jest taka potrzeba? Czy to ma jakieś znaczenie czy muszę grę odpalać spatchowaną do 1.2? A może ma coś do tego folder KONAMI, który znajduje się w ukrytym PROGRAM DATA a w nim folder download. Czy konieczne jest wklejenie DLC do tego folderu by patch chodził poprawnie? W czym tkwi problem? Ja już nie daje z tym rady. Z góry dzięki.
Bogo_Chelsea:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo ja powiem że po instalacji patcha 1.03 nie mam herbów ani flag z Master Patcha tylko oryginalne PESowskie, też tak macie? Idzie to jakoś zmienić?
--- Koniec cytatu ---
U mnie loga byly wporzadku tylko ze nazwy z PL i La Liga byly jak na czystym pesie i orygnalne stroje pesowskie byly w La Liga
crow35:
Witam mam pytanko gram na tym patchu w karierę i np chciałbym kupić lewandowskiego z Lecha poprzez reprezentację a sa tam bardzo dziwne nazwiska poza tym w lidze europejskiej grają strasznie dziwne drużyny mimo że w opcji przed grą pozmieniałem je w 2 lidze i trochę psuje to efekt gry proszę o pomoc co z tym zrobić ?? ???
kristof26:
Mnie dziala prawie wszystko:)Tylko nazwy zespolow mam pisane duzymi literami a tak jest ok:)
Nawigacja
[#] Następna strona