Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!

<< < (103/123) > >>

kolokolo129:
mógł byś mi powiedzieć czy twoje spolszczenie zadziała z Ekstraklasa patch od domanu

Bogo_Chelsea:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam mam pytanko gram na tym patchu w karierę i np chciałbym kupić lewandowskiego z Lecha poprzez reprezentację a sa tam bardzo dziwne nazwiska poza tym w lidze europejskiej grają strasznie dziwne drużyny mimo że w opcji przed grą pozmieniałem je w 2 lidze i trochę psuje to efekt gry proszę o pomoc co z tym zrobić ?? ???

--- Koniec cytatu ---
Bo jak pozmieniales druzyny w 2 lidze to te druzyny beda grac w LE lepiej nic nie zmieniaj, bo to sa wymyslone druzyny lepiej tak nie rob bo to hujnia

★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmógł byś mi powiedzieć czy twoje spolszczenie zadziała z Ekstraklasa patch od domanu

--- Koniec cytatu ---
jak grochem o ścianę, spolszczenie działa na KAŻDYM wersji PESa i na każdym patchu (o ile takim patchem nie "zablokujesz" pewnych rzeczy), tylko za przeproszeniem debile nie umieją przeczytać pierwszej strony tematu o spolszczeniu, żeby się dowiedzieć jakie pliki w kitserverze mogą  kolidować ze spolszczeniem.

wodzu2212:
mam pytanie jakie pliki nalezy usunac zeby pozbyc sie zasniezonych muraw

MichalWRZ:
Witam jak chce zainstalowac kitserver wyskakuje mi takie cos mam patcha1.2 zainstalowanego i dlc co z tym zrobic

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej