Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
Knucklez:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETen patch działa napewno z patchem od Konami 1.3?
--- Koniec cytatu ---
Raczej nie bo był robiony na 1.2 + DLC ale master planuje zrobić coś nowego w nowym roku więc może wtedy będzie:D
Milan65:
no dzieki to trzeba czekac,a jest jakis patch co współpracuje z Konami 1.3 może być taki co zmienia tylko stroje,herby i prawidłowe nazwy druzyn.
Knucklez:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno dzieki to trzeba czekac,a jest jakis patch co współpracuje z Konami 1.3 może być taki co zmienia tylko stroje,herby i prawidłowe nazwy druzyn.
--- Koniec cytatu ---
Raczej nie ma...
Kaswob:
--- Cytuj ---2. Po zainstalowaniu nie działają mi nazwy drużyn, stroje, nowe twarze, ale działają herby, menu itp.
Odp.:Powodem jest złe przeniesienie pliku "PES2010_EDIT.bin" który powinien zostać przeniesiony tutaj "X:\Moje Dokumenty\nazwa użytkownika\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save" lub nie przeniesienie go wcale.
UWAGA!!! Jeśli instalujesz DLC od KONAMI ręcznie wskazane jest najpierw uruchomienie gry w celu uaktualnienia pliku "PES2010_EDIT.bin". Dopiero po tym należy skopiować plik "PES2010_EDIT.bin" do folderu "save".
--- Koniec cytatu ---
Zrobiłem dokładnie tak samo (tzn. mam Windowsa 7 i tam jest Użytkownicy\Nazwa użytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save"), ale nie ma skutku.
2. Jak przywrócić standardowe ikony przy powtorkach?
Knucklez:
Musicie coś źle robić bo jak jeszcze miałem tego patcha to wszystko mi działało...
Nawigacja
[#] Następna strona