Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja mam taki problem spolszczenie nie działa tzn miesza się z językiem eng i przeinstalowywałem i nic ciągle to samo ;< i jeszcze nie chce mi się wczytać ;
--- Koniec cytatu ---
bo to jest master patch, a nie spolszczenie.
szczotek:
wiem -.- ale przed wgraniem tego pacha miałem spolszczenie pełne wgrałem pacha i dupa się pomieszało później delete wszystko i jeszcze raz to samo ;<
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwiem -.- ale przed wgraniem tego pacha miałem spolszczenie pełne wgrałem pacha i pupcia się pomieszało później delete wszystko i jeszcze raz to samo ;<
--- Koniec cytatu ---
powiem tylko tyle, poczytaj sobie dokładnie pierwszą stronę tematu o master patchu i o spolszczeniu to znajdziesz odpowiedzi na swoje problemy.
Kaswob:
Po raz trzeci chyba: Master, które pliki odpowiadają za ikony od Play Station przy powtórkach itp. chcę mieć te standardowe.
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo raz trzeci chyba: Master, które pliki odpowiadają za ikony od Play Station przy powtórkach itp. chcę mieć te standardowe.
--- Koniec cytatu ---
A co ja jestem encyklopedia? Masz w dziale dodatki pada ps2 to sobie pobierz i zobacz które pliki za niego odpowiadaja. Nawet w moim podpisie jest do niego link. Trochę wysiłku nie boli. A ty tylko smędzisz i smędzisz - jak stara baba w kościele.
Nawigacja
[#] Następna strona