Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!

<< < (119/123) > >>

kristof26:
Sciagnalem ten update i zrobilem jak Master piszesz ,ale nadal mozna wybrac tylko 2 rodzaje kitsow w grze.Co musze zrobic zeby mozna bylo wybierac wszystkie dostepne dla danej druzyny?

MichalWRZ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMaster możesz mi jakoś pomóc z tym

@Edit: W sumie nie wiem czemu się tnie jęśli wyłączyłeś LODy w kitserverze. Może po prostu ich nie wyłączyłeś (nie dałeś save przy configu)

--- Koniec cytatu ---

wylaczylem a w innych patcha wszystko mam na maximum bo moj komp to hardcore i smiga wszystko na full detlach wiec nie wiem czemu mi tnie przy tym patchu instalowelem gre kilka krotnie dawalem tego patcha i zawsze tak samo

reLeQ:
hmm... wiec tak jak zrozumialem i przeczytalem dokladnie instrukcje ze mam wszystko sciagnac te party pacza, 2 uptade i musze sciagac w patche od Konami 1.02 i 1.03 czy odrazu moge sciagnac 1.03 ? :>

★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEhmm... wiec tak jak zrozumialem i przeczytalem dokladnie instrukcje ze mam wszystko sciagnac te party pacza, 2 uptade i musze sciagac w patche od Konami 1.02 i 1.03 czy odrazu moge sciagnac 1.03 ? :>

--- Koniec cytatu ---
ściągasz wszystkie party, update 1.1 i 1.2 + od razu paczkę w której jest patch 1.03 i DLC od KONAMI. Instalujesz najpierw patcha 1.03 od konami (podczas instalacji możesz mieć wrażenie , że instalka się zwiesiła, ale to tylko wrażenie:)), potem kopiujesz DLC do odpowiedniego folderu (lub robisz to z poziomu gry - ustawienia ---> download). Ważne, żeby po skopiowaniu/pobraniu z menu gry - DLC uruchomić najpierw grę (aby uaktualniła OFa) dopiero później instalujesz Master Patcha i update 1.1 i 1.2. Jeśli zrobisz na odwrót to gra podmieni Ofa na domyślnego z dlc i wiele rzeczy nie będzie działać.

reLeQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEściągasz wszystkie party, update 1.1 i 1.2 + od razu paczkę w której jest patch 1.03 i DLC od KONAMI. Instalujesz najpierw patcha 1.03 od konami (podczas instalacji możesz mieć wrażenie , że instalka się zwiesiła, ale to tylko wrażenie:)), potem kopiujesz DLC do odpowiedniego folderu (lub robisz to z poziomu gry - ustawienia ---> download). Ważne, żeby po skopiowaniu/pobraniu z menu gry - DLC uruchomić najpierw grę (aby uaktualniła OFa) dopiero później instalujesz Master Patcha i update 1.1 i 1.2. Jeśli zrobisz na odwrót to gra podmieni Ofa na domyślnego z dlc i wiele rzeczy nie będzie działać.

--- Koniec cytatu ---

Dzieki za odpowiedz :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej