Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!

<< < (13/123) > >>

Kcycio:
już działa wkleiłem 1 folder nie tam gdzie trzeba ;p

jakub17:
a ja mam taką propozycję na update - jeżeli Others B jest puste (nie wiem, nie mam narazie tego patcha) to można by tam wsadzić po 4-5 najlepszych drużyn z drugich lig (angielskiej, francuskiej, włoskiej, holenderskiej i hiszpańskiej). Wtedy grając w Master league, np. Manchesterem dobrałoby się te 4-5 drużyn drugoligowych + domyślne drużyny II-ligowe z Master League, wtedy np. grając kilka sezonów awansowałyby tylko drużyny np. angielskie (no ale musiałyby być silniejsze od tych KS Szelawce itp. ;))

w3000:
Hej, mam taki problem: po wgraniu patcha, robiłem zgodnie ze wskazówkami nie mam herbów klubów ligi angielskiej, nazwy są w porządku ale herby nie, kilka postów wcześniej czytałem by zainstalować directx'a jednak mi także to nie pomogło, możecie mi pomóc??

Sanktis90:
Mam taki problem że w other tym drugim nie mam żadnych klubów tylko jakieś herby kolorowe :// dlaczego tak się stało niech ktoś pomoże:)))  zna ktoś link na samom bundes lige??

dekaer:
Master, próbowałem Twojego patcha i tranca, Twój mi jakoś bardziej podpadł, ale brakuje jednej rzeczy, której nie ma u Ciebie a jest w patchu rywalizacji, mianowicie przy uptade mógłbyś zrobić aktualnie transfery i będzie już można się w pełni cieszyć z gry.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że spróbujesz się podjąć ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej