Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!

<< < (122/123) > >>

★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam problem instaluje patcha podczas instalowania kitservera wyskakuje errror pes.exe i setting.exe i nie wgrywa sie patch prosze o pomoc

--- Koniec cytatu ---
zainstaluj directX 9.0c najnowszego, powinno pomóc.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEMiał ktoś juz taki problem z patchem ze nie działały mu herby premierszit i koszulki niektórych drużyn?! jak moge to poprawić??

--- Koniec cytatu ---

coś źle wgrałeś - podejrzewam co do koszulek to możliwe że nawet of (ale jeśłi działają nazwy drużyn to of odpada). Inną przyczyną może być że coś namieszałeś w kitserverze.

t0tti89:
obojetnie jakiego parta wypakowuje to blad jest o co chodzi ? jak to wypakowac ?

★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEobojetnie jakiego parta wypakowuje to blad jest o co chodzi ? jak to wypakowac ?

--- Koniec cytatu ---
a sprawdzieles czy sie wypakowało?? wypakowuj na pulpicie. WinRar pokazuje błęda bo pewnie ścieżka jest dłuższa niż 255 znaków, ale wypakowuje

Masey:
To jaka jest odpowiednia kolejność patchowania?! mam czaysta wersje gry, musze ja scrakowac swoim crakiem co ma na plycie, zeby pojawilo mi sie KONAMI w moich dokumentach. pozniej zaczynam od MASTER [FINAL RELEASE]; MASTER [UPDATE 1.1]; MASTER [UPDATE 1.2] i wklejam craka z drugiego upadate'a. to prawidlowa kolejność?!

★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo jaka jest odpowiednia kolejność patchowania?! mam czaysta wersje gry, musze ja scrakowac swoim crakiem co ma na plycie, zeby pojawilo mi sie KONAMI w moich dokumentach. pozniej zaczynam od MASTER [FINAL RELEASE]; MASTER [UPDATE 1.1]; MASTER [UPDATE 1.2] i wklejam craka z drugiego upadate'a. to prawidlowa kolejność?!

--- Koniec cytatu ---
zaczynasz od patcha ok konami 1.03, potem pobierasz DLC w menu gry lub wklejasz z tej paczki REJESTRACJA lub LOGOWANIE, wklejasz cracka jeśli nie chcesz bawić się płytką, uruchamiasz grę, żeby ci stworzyła OFa. Dopiero po tym instalujesz Master patcha, update 1.1 i 1.2 - czytając przy tym dokładnie temat z tym patchem i trzymając się instrukcji i porad

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej