Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!

<< < (17/123) > >>

witek21:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczłowieku, kto ci napisał ze tam jest spolszczony tryb kariery??
W pliku unnamed_7 siedzą sponsorzy i cały tryb kariery (tylko że w tym pliku nie ma spolszczenia trybu kariery).
Więc jak wyjdzie spolszczenie to trzeba usunąć plik unnamed_7
 z kitservera, żeby działa spolszczenie w trybie kariery.
Przeczytaj ze trzy razy co jest wyżej napisane, żebyś zrozumiał i nie zadawał zbędnych pytań:):):)

--- Koniec cytatu ---
wywnioskowałem z tego co napisałeś:

Kod: REJESTRACJA lub LOGOWANIEprawdziwi sponsorzy [PL] nazwy i loga by Master_Rafael & DiamondBack; (będą kompatybilni z wersją spolszczenia z prawdziwymi sponsorami);
(jeśli nie jesteś zadowolony ze sponsorów - usuń plik: *dt06.img - wszystkie które mają w
nazwie sponsor & dt05_e - unnamed_7 ([b]po wydaniu spolszczenia jest wskazane
całkowite usunięcie tego pliku unnamed_7, z powodu tego, że zawiera on praktycznie
spolszczenie całego trybu kariery[/b]);
--- Koniec kodu ---

po wydaniu spolszczenia jest wskazane całkowite usunięcie tego pliku unnamed_7, z powodu tego, że zawiera on praktycznie spolszczenie całego trybu kariery
Twój plik unnamed_7 będzie się gryzł ze spolszczeniem "całej gry" z powodu że zawiera on praktycznie spolszczenie całego trybu kariery

co nie mogłem tak zrozumieć??
wiem ze się tłumacze ale źle cie zrozumiałem czekam na full spolszczenie juz 23  h wytrzymam :)

rogo13:
Patch świetny... doskonali są kibice, którzy lepiej krzyczą niż w oryginalnej wersji. Nazwiska poprawione ale o BRASZCZYKOWSKIM zapomniałeś  ;). Patch jest najlepszy. Pzdr.

dekaer:
Ponawiam prośbę MaterRafael, abyś zrobił transfery, wtedy by było wszystko pięknie ;]

★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPonawiam prośbę MaterRafael, abyś zrobił transfery, wtedy by było wszystko pięknie ;]

--- Koniec cytatu ---
jak będe miał czas to pewnie zrobię , ale niczego nie obiecuję
do witek21 -

--- Cytuj ---po wydaniu spolszczenia jest wskazane całkowite usunięcie tego pliku unnamed_7, z powodu tego, że zawiera on praktycznie spolszczenie całego trybu kariery
Twój plik unnamed_7 będzie się gryzł ze spolszczeniem "całej gry" z powodu że zawiera on praktycznie spolszczenie całego trybu kariery
--- Koniec cytatu ---

z tego wynika wyłącznie to że jeśli będziesz trzymał plik unnamed_7 od sponsorów w kitserverze to po wyjściu spolszczenie nie będziesz miał w ogóle spolszczonego trybu kariery. to tyle ;) ;)

Dawid210:
Można więcej screenów ? Np jakie sa korki, piłki, polska reprezentacja :)

BTW. To trzeba tylko sciągnąć te 107 mb ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej