Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!

<< < (21/484) > >>

Pietrek:
Tranceshine nie odpowiedział na PW - może nie zauważył, więc zadaję pytanie tutaj. :P
Jak mam usunąć scoreboard, logo tv w powtórkach, wszystkie wskaźniki podczas meczu, obrazy przed meczem na Old Trafford i obrazy z menu głównego, wyboru drużyn, trybu edycji itp.? Które pliki za to odpowiadają i co mam z nimi zrobić?

zaq_qaz1:

--- Cytuj ---Tranceshine nie odpowiedział na PW - może nie zauważył, więc zadaję pytanie tutaj.  :P
Jak mam usunąć scoreboard, logo tv w powtórkach, wszystkie wskaźniki podczas meczu, obrazy przed meczem na Old Trafford i obrazy z menu głównego, wyboru drużyn, trybu edycji itp.? Które pliki za to odpowiadają i co mam z nimi zrobić?
--- Koniec cytatu ---
jesli chodzi o scoreboard to z folderu dt05_e.img musisz usunac plik tv_54.bin a z folderu dt06.img pliki sb_164.bin , sb_168.bin , sb_169.bin , sb_170.bin

Pietrek:
Dzięki! Scoreboard mam już usunięty. Wie ktoś może, które pliki odpowiadają za resztę rzeczy, które wymieniłem? Aha, za co odpowiada plik sb_973.bin? Ma podobną nazwę do tamtych. :p

★THenry14★:
Kiedy będzie update??  :)

w3000:
Hej, mam taki problem: po wgraniu patcha, robiłem zgodnie ze wskazówkami nie mam herbów klubów ligi angielskiej, nazwy są w porządku ale herby nie, kilka postów wcześniej czytałem by zainstalować directx'a jednak mi także to nie pomogło, możecie mi pomóc??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej