Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!
★THenry14★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpoczekaj chlopie na update do tego patch, gwarantuje Ci ze sie zdziwisz
--- Koniec cytatu ---
Popieram !!!! Dla mnie dobrze się na nim gra!! POLECAM!!
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI powiem ci Tranceshin że do pesa 2009 naprawde wychodziły ci te patche ale ten pierwszy twój do 2010 jest nie udany i jak by mi zależało od ustawień to inne patche też by tak chodziły a Mini Patch co go ściągłem o wiele lepiej się prezentuje:D czekam na twojego drugiego zobaczymy jak będzie wyglądał ten się nie powiódł moim zdaniem... źle się prowadzi zawodników Żal!!
--- Koniec cytatu ---
O co tobie chodzi ???Źle się prowadzi zawodników? To nie wina patcha tylko twojego kompa , który nie wyrabia !!
Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpoczekaj chlopie na update do tego patch, gwarantuje Ci ze sie zdziwisz
--- Koniec cytatu ---
takim jak Sanktis90 naprawdę niemam ochoty nic udowadniać, zwłaszcza że to jeszcze dziecko (widać po wypowiedzi) i takich słów nie warto nawet komentować z resztą tu nie chodzi o udowadnianie czy bycie jakimś "pro patchmakerem", nie uważam się za takiego i robię to przede wszystkim najpierw dla siebie bo sam chcę grać w coś dobrego i realistycznego, w innym przypadku zakupił bym FIFE 2010 (joke)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno walsnie tez mam taki problem ze sterowaniem akurat na tym patchu... strassznie sie kieruje nimi...
--- Koniec cytatu ---
niewiem co wy za problemy macie bo jakoś m.in mi chodzi wszystko normalnie, jak tu ktoś napisał wina musi lezeć po waszej stronie, czyli w kompie lub w ustawieniach... a jak Ci się źle "kieruje" to zakup sobie może kierownice...
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKiedy będzie update?? :)
--- Koniec cytatu ---
update 1.1 będzie w ciągu kilku dni, pracuje nad tym, na szczescie mam troszke czasu bo niemam teraz szkoły w week i niemam także treningów (drobna kontuzja) więc mam się czym zająć :)
zaq_qaz1:
ERORER jak Ci sie patch nie podoba to go nie sciagaj, jest wiele innych.
nie rozumie takich ludzi co maja ciagle pretensje do patchmakerow, jak sam nie potrafisz stworzyc patcha to nie wierzdzaj na innych >:(
boro78:
Witaj Tranceshine !!! :)
Jestem Twoim fanem od pes 2009 i patchy, których do niego Zrobiłeś
Gram na Twoim patchu w Pes 2009 do dzisiaj. 8)
Mam tylko jedyną prośbę do Ciebie - Zrób ankietę czy dać Ekstraklasę zamiast Holenderskiej - myślę, że ucieszyłbyś wielu z nas - Twoich Oddanych Fanów - Pozdrawiam Cię i dzięki za jak na razie najlepsze Patche !!! ;)
Tranceshine:
Mogę zdradzić już niecierpliwskim co zrobiłem:
- dodałem prawdopodobnie już wszystkie zespoły z CL
- usunąłem Arminie z Bundesligi
- uaktualniłem brakujące transfery
- lekko zmieniłem menu
Szkoda mi troszkę Eredivisie bo przecież podczas gry w ML jej niema... może jakoś ją wymieszać/dodać z Bundesligą czy coś... hmmm, jaka jest wasza opinia na ten temat... tylko proszę bez słów Polska Ekstraklasa...
ps. przyglądałem się takze poczynaniom transferowym w PES Edit 0.8.1 i uwierzcie mi że tam są naprawdę duże dziury i w "naszym" patchu jest już na ta chwilę dużo lepiej :)
Nawigacja
[#] Następna strona