Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!

<< < (25/484) > >>

Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtranceshine takie pytanie... czy w jakis najblizszych update bedzie LECH POZNAN ? a takze czy jak juz teraz pobiore przyspiewki to pozniej przy udpatach nie bede musial pobierac? bo tak za kadzym razem to mi sie nie bedzei chcialo ;p

--- Koniec cytatu ---
w wersji 1.2 będzie napewno Lech i Legia, być może jeszcze Ruch i Pogoń :) a przyspiewki pobierasz tylko raz, wszystkie poprawione, nowe będą kolejno dodawane w nastepnych updatach

ERORER:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw wersji 1.2 będzie napewno Lech i Legia, być może jeszcze Ruch i Pogoń :) a przyspiewki pobierasz tylko raz, wszystkie poprawione, nowe będą kolejno dodawane w nastepnych updatach

--- Koniec cytatu ---

aha no to dobrze wiedziec ;) dzieki .z niecierpiwoscia czeakm na update ;))))

Pietrek:
Traceshine, powtórzę pytanie. Które pliki odpowiadają za obrazy przed meczem na paru stadionach (takie, jak na Old Trafford) i obrazy z menu głównego, wyboru drużyn, trybu edycji itp.?

Tranceshine:
NEW UPDATE 1.1 ,przejdz na strone wątku oznaczoną numerkiem 1...

Szynka88:
Witam mam pytanko odnosnie upa do patcha obecnie mam jego wersje 1.0 czy jak wgram tego upa to bedzie mi dzialal save z ML ? ( jestem niedoswiadczony nie smiac sie  :D )
I drugie pytanko na replayach mam czarna murawe nie wiem czy na wszytkich stadionach ale chyba tak, nie jest to napewno wina sprzetu..
core 2duo 3ghz ( intel )
8gb ramu ( kingston )
gf 9800 gtx 500mb
Vista 64 bit
Mam najnowsze DX'y
Czytalem wczesniej ze wielu ma problem z tymi replayami moze ktos znalazl rozwiazanie problemu ?

ps. Wielkie dzieki za tego patcha
ps2. Gdyby sie w ktoryms upie pojawila Cracovia to bylo by milo  ;)

pozdro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej