Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!
dekaer:
nadal jest problem z czarną murawą przy powtórkach i zapewniam, że to nie jest z winy wydajności komputera ( 4 gb ramu, procek 2x 3GHz i radeon 4870)
Zrób coś z tym bo jest to bardzooo denerwujace i dlatego nie uzywam Twojego patcha, pozdrawiam ;]
★THenry14★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo update pomieszały mi się twarze :( :( Obertan i Valencia mają jakąś dziwną twarz (taką samą).
Może ktoś pomóc?? ??? ???
--- Koniec cytatu ---
Już wszystko ok :) :) Patch jest wyśmienity xD
vilek:
pytanie do twórcy :) które img odpowiada za menu. bo chciałbym usunąc żeby wyglądało jak w orginale:) patch pierwsza klasa:) tylko z piłkami jest coś nie tak jak się wybiera.. z góry dzięki
crystal:
Witam jak miałem problem to się do was zgłaszam i wy mi zawsze pomagacie macie dobre forum, ale już o samym problemie otóz zainstalowałem sobie PES 2010 i wgrałem patch i Big patch ale sama gra po włączeniu zacina się i trochę tnie przy grze
AMD Sempron Procesor 3000+
1,6 GHz 1 GB Ram
Karta:
9500 GT 512 MB DDR 2 128
ustawienia mam najniższe jeżeli chodzi o samą kartę i właściwości w paneli NVIDIA
Proszę o pomoc przy PES 09 nie było żadnego problemu czy mam za słaby już komputer ? Proszę o pomoc i życzliwość za złe umieszczenie wątku
mcmattt25:
alez patch miodziooo ! tylko brakuje w loynie gomisa ale to samemu mozna dodac , i tylko czemu zespoly z 2 bundesligi maja jakies dziwne nazwy z duzej litery ??
Nawigacja
[#] Następna strona