a bez patcha dzieje sie to samo?
no to cos ci sie musialo zwalic w systemie operacyjnym... jak chcesz to walnij se formata, a jak nie chcesz to posciagaj najnowszego directx i sterowniki zaktualizuj moze cos pomoze
hehe nie no bez przesady formata będe robił :/ zwłąszcza ze pare dni temu dzialalao :/ . A moze to być spowodowane Tym ze zainstalowałem Nortona ?
to wylacz go/odinstaluj i sprawdz czy zadziala;p mozesz tez zrobic przywracanie systemu do stanu z przed tygodnia
tak w ogóle nie wiem czy to ktoś zauwazył ale Wybrzeze kosci słoniowej jest jako Wyspy owcze
OF Update dla Tranceshine Patch 2010 Version 1.3Co znajdziemy w OF Update do 1.3?- poprawione nazwy reprezentacji (PL)- poprawione nazwy klubów- poprawiona FC Barcelona- kilku nowych graczy (m.in. Vanegoor, da Costa...)- korekty statystycznePOBIERZ1) Tranceshine Patch 2010 - Version 1.3 OF Update REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Siemka chciałem tylko dodać żeby w patchu 1.4 był w transferze zawodnik który przeszedł z Menchesteru do arsenalu a chodzi mi o obrońce O'Shea
a gdzie jest informacja o tym że jest on w Arsenalu?
nie da się raczej, bo pewnie np w sezonie 2025 by było mało zawodników, to chyba logiczne..