Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!

<< < (33/484) > >>

dekaer:
Nadal czarna murawa przy powtórkach i jakoś rzeczywiście dziwne sterowanie  ;)

mcmattt25:
a ja mam taki blad, wybieram mecz towarzyski w lidze mistrzow i wyskakuje mi real w strojach fc koln i bez logo i po chwili gra sie wylacza :/ i tak za kazdym razem heh sprawdzcie czy macie tak samo ?? trance prosze rozwiaz ten problem jakos jak najszybciej !!

patrykrmcf:
Tranceshine kolejne info: Miguel Torres do Getafe. Problem z czarną murawą cały czas występuje. Na pewno nie jest to wina komputera, ani tego, że jest zaśmiecony (jak to sugerował jeden z użytkowników tego forum). Proszę Cię żebyś przyjrzał się temu problemowi, ponieważ patch jest bardzo fajny, tylko ten błąd trochę wnerwia.

wojtekk5:
no o tych piłkach ja też wcześniej pisałem ;) No i w następnej wersji zrób 5 najlepszych dróżyn polskich !!! Przede wszystkim Ruch i Lech !!! plz

Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpatch fajny... ale błędy są.. mam prośbe Tranc~ Gdybyś poprawił nazwy drużyn z 2 Bundesligi... ja mam je zupełnie inne niż jakie są (dla przykładu drużyna z herbem Energii Cottbus ma nazwe jakas szwedzka :|)

--- Koniec cytatu ---
niema zadnej 2 bundesligi, to tylko znaczki - loga tak na próbę, będą tam w przyszości porobione jakieś kluby ;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ja znowu się przyczepie do Rogera Guerreiro  ;D

mógłbyś mu zrobić facjatę przyzwoicie - w końcu reprezentant

zamiast robić jakiemuś Sessegnon -  ???

i jeszcze Obraniak ciągle w PES-ie jest Francuzem i go nie ma u nas w reprezentacji
jakbyś mógł pokombinować przy następnym update.....

--- Koniec cytatu ---

nie posiadam żadnej twarzy Rogera na tą chwilę niestety, a co do Obraniaka... kompletnie o nim zapomniałem, aż dziwne :) dzięki za info

REJESTRACJA lub LOGOWANIEczy w patchu jest nadal drużyna Boca Juniors ?  :)

--- Koniec cytatu ---
tak jest nadal

a co do piłek i czarnej murawy... to nie maja byc ładne piłeczki kolorowe jak z plaży tylko realistyczne którymi grają... wiec proszę wgrywać według swoich upodobań jak komuś to przeszkadza, a co do czarnej murawy...niemam pojęcia, nigdy nie miałem takich problemów ani na PES 2009 ani na PES 2010

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej