Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!
Janek994:
Patch już o wiele lepiej wygląda tylko te dziwne nazwy zawodników z II ligi niemieckiej i nie pełny skład Rapidu Wiedeń- to tyle ile widziałem na 1 raz
Chciałem ci tylko doradzić takie rozwiązanie jak np zrobić jeden slot Bundesliga i Holenderska np a tam gdzie jest holenderska dać inne drużyny lub jakąś ligę np portugalską, rosyjską czy jaka tam wam pasuje albo po prostu jakieś różne ekipy, no chętnie zobaczył bym Lecha Legię. Myślę ze to by jeszcze bardziej urozmaiciło patcha bo tak to wszędzie I liga tylko Bundesliga ma 2, to troche zjeżdża Bundes ptachem ;) ;) ;D
Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch już o wiele lepiej wygląda tylko te dziwne nazwy zawodników z II ligi niemieckiej i nie pełny skład Rapidu Wiedeń- to tyle ile widziałem na 1 raz
Chciałem ci tylko doradzić takie rozwiązanie jak np zrobić jeden slot Bundesliga i Holenderska np a tam gdzie jest holenderska dać inne drużyny lub jakąś ligę np portugalską, rosyjską czy jaka tam wam pasuje albo po prostu jakieś różne ekipy, no chętnie zobaczył bym Lecha Legię. Myślę ze to by jeszcze bardziej urozmaiciło patcha bo tak to wszędzie I liga tylko Bundesliga ma 2, to troche zjeżdża Bundes ptachem ;) ;) ;D
--- Koniec cytatu ---
pisałem o tym wczesniej że chciałem tak zrobić aby umieścić razem Bundeslige i Eredivisie a w miejsce Eredivisie w przyszłości np lige portugalską, w którą bym chętnie pograł ale nikt się na ten temat nie wypowiedział :) co do próbek klubów z 2 Bundesligi to jak już pisałem, to tylko próbki z logami :) a co do Rapidu to takowy skład pobrałem, nie bardzo interesuje się tym kto tam gra heh :) życze miłego "kopania"
ps.w update 1.2 chciałbym jak już też gdzieś pisałem zrobić Lecha, Legie i być może Ruch i Pogoń.
slavio19:
ja bym chcial Cracovie zeby derby zagrac
Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja bym chcial Cracovie zeby derby zagrac
--- Koniec cytatu ---
domyślam się widząc Twój avatar... hehe :) ale każdy by chciał jakiś zepół i wtedy powstała by cała Ekstraklasa ;)
opaczo10:
zarobisty patch polecam :)
Nawigacja
[#] Następna strona