Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!
Lewy23:
niezły;p
ERORER:
Tranceshine pytanko... czy w tym pliku ,, config" w kitserverze mozna jakos przyspieszyc szybkosc gry lub reagowanie zawodnikow??? ;)
mcmattt25:
a ja mam taki blad, wybieram mecz towarzyski w lidze mistrzow i wyskakuje mi real w strojach fc koln i bez logo i po chwili gra sie wylacza :/ i tak za kazdym razem heh sprawdzcie czy macie tak samo ?? trance prosze rozwiaz ten problem jakos jak najszybciej !!
kermitt:
Co chodzi o złe sterowanie, po instalacji patcha. Wydaje mi się to niemożliwe, gdyż patch musiałby ingerować w kod gry, co jest raczej niemożliwe. Co do samego patcha, bardzo udany :)
Jeżeli coś miałbym zaproponować, to na pewno dodanie jakichś bramkarskich rękawic. Bo każdy bramkarz z tymi jasno niebieskimi, wygląda powiedzmy sobie dość śmiesznie. Jeśli jest to możliwe ustawiłbym pierwszą 11stkę w podstawowych drużynach, gdyż często zdarza się tak, że patrząc na zawodników, trudno poznać skład, bo praktycznie na każdej pozycji gra inny zawodnik. To tyle, gdy sobie coś przypomne to dam znać :)
ERORER:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo chodzi o złe sterowanie, po instalacji patcha. Wydaje mi się to niemożliwe, gdyż patch musiałby ingerować w kod gry, co jest raczej niemożliwe. Co do samego patcha, bardzo udany :)
Jeżeli coś miałbym zaproponować, to na pewno dodanie jakichś bramkarskich rękawic. Bo każdy bramkarz z tymi jasno niebieskimi, wygląda powiedzmy sobie dość śmiesznie. Jeśli jest to możliwe ustawiłbym pierwszą 11stkę w podstawowych drużynach, gdyż często zdarza się tak, że patrząc na zawodników, trudno poznać skład, bo praktycznie na każdej pozycji gra inny zawodnik. To tyle, gdy sobie coś przypomne to dam znać :)
--- Koniec cytatu ---
no waslnie przez patchowanie mojego pesa, tak jakby zwolnil odczuwam. Gra jest cos szybkosci fify ;D hehe ogolnie to w pliku config jest cos tam ale nie chce grzebac bo jeszcze bardzeij zepsuje sobie gre... jakby kto wiedzial o co chodzi to porsze pisac... tranceshine moze ty wiesz o co chodzi w tym config
Nawigacja
[#] Następna strona