Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!

<< < (36/484) > >>

mcmattt25:
no prosze sprawdzcie u was czy tez tak sie dzieje z realem w lidze mistrzow , bo wogule w lige mistrzow grac nie moge przez ten real :/ trance pomoz !

ERORER:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno prosze sprawdzcie u was czy tez tak sie dzieje z realem w lidze mistrzow , bo wogule w lige mistrzow grac nie moge przez ten real :/ trance pomoz !

--- Koniec cytatu ---
musiales cos zle zrobic, poniewaz ja mam wszystko dobrze.

Pietrek:
TRANCESHINE!!!
Nie chcę być niemiły, ale cały czas mówisz tylko o nowych ligach i drużynach, kiedy ja i co najmniej dwóch innych userów pytało się, które pliki odpowiadają za obrazy w menu. Ode mnie dostałeś jeszcze pytanie o pliki odpowiadające za piłki, buty, zdjęcia stadionów, murawy i gwizdek. Dobrą rzeczą byłaby lista plików (za co odpowiadają), ale chyba prosiłbym o zbyt wiele.
Proszę, odpowiedz. Jeżeli po prostu nie chcesz, to napisz. ;)

Bo1ek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpisałem o tym wczesniej że chciałem tak zrobić aby umieścić razem Bundeslige i Eredivisie a w miejsce Eredivisie w przyszłości np lige portugalską, w którą bym chętnie pograł ale nikt się na ten temat nie wypowiedział :)

--- Koniec cytatu ---
a moze zrobic w miejsce tych wolnych slotow zespoly z LE no i te wspomiane z ekstraklasy Lech, Ruch, Legia

@maciek@:
a teraz ja mam problem proszę o pomoc chodzi mi o przyśpiewki pobrałem wszystkie party wypakowałem i jest folder dt01.img,którego nie mam w kitserverze rozumiem że muszę go zrobić tak? jest też dt03.img ten mam oraz jest jeszcze plik pes2010_edit który pewnie muszę skopiować do MOJE DOKUMENTY-KONAMI tak? jak coś żle napisałem to proszę o pomoc poz..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej