Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!

<< < (37/484) > >>

witek21:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJAK ZAINSTALOWAĆ TEN UPTADE BO NIE MOGĘ ZROBIĆ INSTAL W SETUP.EXE W KITSERVER ..

A I PODA KTOŚ STRONKĘ DOCELOWĄ DO TYCH PRZYŚPIEWEK ??
Bo tak wchodze i nie moge się doszukać:)

--- Koniec cytatu ---

ja także nie mam opcji install ani remove tylko help da się wybrać
dodam ze ma Windows 7 (czy ktoś miał takie coś?? )
jak temu zaradzić?? proszę o pomoc!!!

Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETRANCESHINE!!!
Nie chcę być niemiły, ale cały czas mówisz tylko o nowych ligach i drużynach, kiedy ja i co najmniej dwóch innych userów pytało się, które pliki odpowiadają za obrazy w menu. Ode mnie dostałeś jeszcze pytanie o pliki odpowiadające za piłki, buty, zdjęcia stadionów, murawy i gwizdek. Dobrą rzeczą byłaby lista plików (za co odpowiadają), ale chyba prosiłbym o zbyt wiele.
Proszę, odpowiedz. Jeżeli po prostu nie chcesz, to napisz. ;)

--- Koniec cytatu ---
na pamięć nr plików i folderów to ja chyba jeszcze nieznam... także licze na to że ktos z userów Ci pomożę lub sam do tego dojdziesz bo naprawdę pomaganie takowym ludziom zajęło by mi cały dzien...

didas92:
hmm.. ja podczas wgrania update 1.1 to tego.. mam z 3 zawodnikow na boisku normalnych, a reszta miaja tylko czarne stroje a zawodnikow nie widac :D hmm.. wiec poczekam na poprawde i bede gral na 1.0

Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETranceshine pytanko... czy w tym pliku ,, config" w kitserverze mozna jakos przyspieszyc szybkosc gry lub reagowanie zawodnikow??? ;)

--- Koniec cytatu ---
nie bawiłem się w tym pliku ale nie sadze aby tak było

REJESTRACJA lub LOGOWANIEa teraz ja mam problem proszę o pomoc chodzi mi o przyśpiewki pobrałem wszystkie party wypakowałem i jest folder dt01.img,którego nie mam w kitserverze rozumiem że muszę go zrobić tak? jest też dt03.img ten mam oraz jest jeszcze plik pes2010_edit który pewnie muszę skopiować do MOJE DOKUMENTY-KONAMI tak? jak coś żle napisałem to proszę o pomoc poz..

--- Koniec cytatu ---
wklej te pliki-foldery do kitservera... nie musisz zadnych folderów robić bo przecież one są już zrobione w nich, a plik EDIT nie wrzucaj bo podmienisz wtedy ten z patcha...

patrykrmcf:
Tranceshine zmień gwizdek w tym patchu, bo strasznie mnie denerwuje. Albo chociaż podaj plik, który odpowiada za gwizdek sędziego. Jeśli ktoś miał problemy z czarną murawą i go rozwiązał to niech napisze jak to zrobił. Z góry dzięki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej