Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!
Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETranceshine zmień gwizdek w tym patchu, bo strasznie mnie denerwuje. Albo chociaż podaj plik, który odpowiada za gwizdek sędziego. Jeśli ktoś miał problemy z czarną murawą i go rozwiązał to niech napisze jak to zrobił. Z góry dzięki.
--- Koniec cytatu ---
plik w folderze DT03.img
REJESTRACJA lub LOGOWANIEhmm.. ja podczas wgrania update 1.1 to tego.. mam z 3 zawodnikow na boisku normalnych, a reszta miaja tylko czarne stroje a zawodnikow nie widac :D hmm.. wiec poczekam na poprawde i bede gral na 1.0
--- Koniec cytatu ---
niewiem co może byc przyczyną tego że tak masz...
Tael09:
Czy są zmienione nazwiska klasycznych reprezentacji?
Tranceshine:
Tranceshine Patch 2010 Version 1.1.1 (new OF)
Pobierz i zagraj już dziś nową, ofensywną reprezentacją Polski!
Tylko w nowym OF'ie Tranceshine Patch 2010 1.1.1!
Co zatem znajdziemy w Tranceshine Patch 2010 Version 1.1.1 (new OF) ?
- poprawiono brak Park Ji Sung'a (Man Utd)
- do Polski dodani zostali: Obraniak, Bosnisch, Aquafresca
- Enke... [']
Instalacja update z v1.1->v1.1.1:
1 ) folder KONAMI wklejamy do Moje dokumenty (podmieniamy - Tak)
Przy błędzie DirectX lub tym podobnych (podczas instalacji kitservera lub podczas włączania gry) upewnij się czy posiadasz zainstalowany najnowszy DirectX wraz z plikiem "d3dx9_37.dll" (dodajemy go do x:/windows/system32).
PS. patch testowany na "czystym" PESie,
wszystkie znalezione błędy - prosze o informowanie w tym temacie,
z góry dziękuje, dzięki temu patch będzie co raz doskonalszy!
Sugestie i dodatki w postaci linków mile widziane!
Chętni do pomocy przy patchu - proszę o PW. Have Fun!
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
EjPii:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEchyba troche przesadzasz, a najlepszeym w swiecie bramkarzem to on już nie jest ;] i nigdy nie był
--- Koniec cytatu ---
Kibic Juve(Buffon) czy Barcy(Valdes)?
Tak na serio to nie wiem skąd wziąłeś reakcje, które są mniejsze od Dudka nawet :/
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ----> Ci się lepiej na tym znają.
No tak kapitan mistrzów Europy nigdy nie był/jest najlepszym bramkarzem świata.
Real i Barca powinny być dopracowane w 100%. Dlaczego w Realu widzę de La Reda, Torresa? Jednak takie drużyny powinny być zrobione dobrze :/
Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKibic Juve(Buffon) czy Barcy(Valdes)?
Tak na serio to nie wiem skąd wziąłeś reakcje, które są mniejsze od Dudka nawet :/
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ----> Ci się lepiej na tym znają.
No tak kapitan mistrzów Europy nigdy nie był/jest najlepszym bramkarzem świata.
Real i Barca powinny być dopracowane w 100%. Dlaczego w Realu widzę de La Reda, Torresa? Jednak takie drużyny powinny być zrobione dobrze :/
--- Koniec cytatu ---
Moje zdanie na temat Cassilasa jest jak widać nieco inne, "klase" pokazał nie raz (ostatnio z Milanem jak go Pato ponizył), potrafi bronić ale nie wybroni piłek "nie do wyjęcia" tj. np potrafi to Buffon czy Frey :) a jak się nie podoba proszę samemu sobie staty dodać, proste. PESdatabase sie lepiej zna na tym, a ja uważam, że maja po prostu odmienne zdanie. Następnie zamiast narzekać po prostu mógłbyś napisać gdzie kto przeszedł, transfery wraz z numerami i zostanie to poprawione.
Tymczasem zapraszam do pobierania OFa 1.1.1 ;) HF
Nawigacja
[#] Następna strona