Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!

<< < (39/484) > >>

EjPii:
De La Red'a nie ma w kadrze Realu w tym sezonie z powodów zdrowotnych(wolny zawodnik).
M.Torres--->Getafe numer 22
Garay numer 19 w Realu(nie 28)

Po prostu uważam, że reakcje Ikera mniejsze od Dudka i innych są....dziwne? Nie wiem na czym opierasz swoją decyzję o zmniejszeniu reakcji, ale według mnie jest odwrotnie. Słabsze um. bramkarskie od Buffona nadrabia niesamowitymi reakcjami.  ;)

Pietrek:

--- Cytuj ---na pamięć nr plików i folderów to ja chyba jeszcze nieznam... także licze na to że ktos z userów Ci pomożę lub sam do tego dojdziesz bo naprawdę pomaganie takowym ludziom zajęło by mi cały dzien...
--- Koniec cytatu ---
O to mi chodziło. ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDlaczego Casillas ma tak żałosne statystyki!?    ???    :o

--- Koniec cytatu ---
Mi tez nie pasowały, ale wystarczy przecież wejść do trybu edycji i w ekranie umiejętności wcisnąć default. Pepe za to ma podniesione. ;D

Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDe La Red'a nie ma w kadrze Realu w tym sezonie z powodów zdrowotnych(wolny zawodnik).
M.Torres--->Getafe numer 22

Po prostu uważam, że reakcje Ikera mniejsze od Dudka i innych są....dziwne? Nie wiem na czym opierasz swoją decyzję o zmniejszeniu reakcji, ale według mnie jest odwrotnie. Słabsze um. bramkarskie od Buffona nadrabia niesamowitymi reakcjami.  ;)

--- Koniec cytatu ---
co do samej rekcji to fakt, napewno ma lepszą niż śmiechowy Dudek, sprawdzę to ;) i dzięki za info o w/w graczach

cinosław:
hehe nie przesadziłeś z tym Aquafrescą on raczej nie będzie grał  dla Polskiej Reprezentacji !!:D
No a Boenisch to WIELKI ZNAK ZAPYTANIA !!:D

PS: w Następnym update mógł byś dodać więcej twarzy dla Reprezentacji..

EjPii:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMi tez nie pasowały, ale wystarczy przecież wejść do trybu edycji i w ekranie umiejętności wcisnąć default. Pepe za to ma podniesione. ;D

--- Koniec cytatu ---
Przecież wiem, że można sobie spokojnie to zmienić, ale chodzi o ogół społeczeństwa i o to żeby patch był dobry  ;D Bez absurdów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej