Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!
Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeżeli można, to przydałoby się poprawić budżet w Master League drużynom niemieckim. :P Taki Bayern ma chyba jakieś niecałe 10 mln euro z tego, co pamietam. :P Wolfsburg tak samo.
--- Koniec cytatu ---
Chciałbym wiedzieć jak to zrobić...
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
A ja bym proponował na serio zrobić EKSTRAKLASĘ
zamiast EREDIVISIE - bo jej najmniej szkoda
albo w others
a co do Casillasa to uważam go za najlepszego bramkarza na świecie
a i Jerzy Dudek jest jednym z najlepszych tylko w Realu Madryt mało gra a jak zagra to Real w **** dostaje od trzecioligowca :P
Boenish oraz Aquafresca w reprezentacji to lekka przesada ;D
--- Koniec cytatu ---
niestety jestem odmiennego zdania
REJESTRACJA lub LOGOWANIE1. dlaczego w bundeslidze jest tak duzo druzyn...
2. loga sa dobre gorzej z nazwami przyklad? Fc koln ma nazwe f.c szelawce czy jakos tak...
--- Koniec cytatu ---
masz coś źle bo ja mam np tylko drużyny z 1 Bundesligi, reszta jest usunięta z ligi..
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw Następnym update mógł byś dodać więcej twarzy dla Reprezentacji..
--- Koniec cytatu ---
Tak też się stanie, dzięki za paczuszke twarzy ;)
zdzitu:
Tranceshine, czytałeś mojego posta? Pytam który plik odpowiada za nowe murawy bo chcę go usunąć.
ERORER:
Ten blad wystepuje po tym update>
Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETranceshine, czytałeś mojego posta? Pytam który plik odpowiada za nowe murawy bo chcę go usunąć.
--- Koniec cytatu ---
za stadiony i m.in. murawy odpowiada folder dt06.img ale nie tylko, są tam także zdjęcia itp itd, sporo by sprawdzać
REJESTRACJA lub LOGOWANIETen blad wystepuje po tym update>
--- Koniec cytatu ---
naprawdę niewiem czemu tak masz, jedno jest pewne... cos masz źle...
ERORER:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEza stadiony i m.in. murawy odpowiada folder dt06.img ale nie tylko, są tam także zdjęcia itp itd, sporo by sprawdzać
--- Koniec cytatu ---
blad w bundeslidze wystepuje po zainstalowaniu update 1.1. nie wime co jest trance ale wsyzstko dobrze instaluje a i tak gdy wrzuce ten update z ofem to jest dziwna ta bundesliga, w kltorej znjaduja sie rozne duzyny.
Nawigacja
[#] Następna strona