Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!
Pietrek:
ROZWIĄZANIE PROBLEMU Z CZARNĄ MURAWĄWystarczy po prostu usunąć wszystkie pliki z folderu dt07.img. Usuwają się wtedy wszystkie nowe murawy, ale chyba warto. :D
Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETrance a nie dało by się tak zmodyfikować twojego ofa by piłkarze poruszali się w bardziej realistycznym tępie. Bo przed tem miałem innego patcha, bodajże bundes patch i pewien gość o nazwie "Antimadridista" wydał zmodyfikowanego ofa który dużo osób bardzo chwaliło, ja też go mialem i grało sie owiele lepiej, bardziej realnie, nie tak hardcorowo ;) ;)
Mi się wydaje że on to zrobił za pomoca Kitservera 9.05, pliku Cofing bo tam są teraz jakieś nowe opcje, ja niestety w tym nie siedzę ale gdy bys nawiazał z nim kontakt albo sam zrobił cos podobnego to wtedy twój patch byłby niemal kompletny ;)
Gdzieś na forum był jego temat o nowym ofie....ale nie mogę znaleźć
--- Koniec cytatu ---
na moje to on tylko pozmieniał całościowo statystyki graczy... +- i tyle... samemu mozna takie coś zrobić w Edytorze, ja się tym nie bawiłem, zostawiłem tak jak jest bo i tak jedni beda chwalili a drudzy beda narzekali, jak zawsze
REJESTRACJA lub LOGOWANIEROZWIĄZANIE PROBLEMU Z CZARNĄ MURAWĄWystarczy po prostu usunąć wszystkie pliki z folderu dt07.img. Usuwają się wtedy wszystkie nowe murawy, ale chyba warto. :D
--- Koniec cytatu ---
wychodzi na to iż albo macie stare sterowniki do karty albo nie wyrabia po prostu karta bo innej przyczyny być nie może...
ps. ktos może mi podesłać plik settings.exe ze swojego PESa? bo nie chce przeinstalowywac całej gry...
zdzitu:
Dzieki Pietrek, usunąłem murawy bo mi się nie podobają a nie, że miałem problem z czarną murawą. Jest ok. A gra zawodników to może wina kitserwera najnowszego ?
Pietrek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwychodzi na to iż albo macie stare sterowniki do karty albo nie wyrabia po prostu karta bo innej przyczyny być nie może...
--- Koniec cytatu ---
A to akurat bardzo możliwe, bo mam Radeona x1300. ;D
REJESTRACJA lub LOGOWANIEps. ktos może mi podesłać plik settings.exe ze swojego PESa? bo nie chce przeinstalowywac całej gry...
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna moje to on tylko pozmieniał całościowo statystyki graczy... +- i tyle... samemu mozna takie coś zrobić w Edytorze, ja się tym nie bawiłem, zostawiłem tak jak jest bo i tak jedni beda chwalili a drudzy beda narzekali, jak zawsze
--- Koniec cytatu ---
Proponuję zrobić dać do następnego update'a dwa OF'y - jeden z niezmienionymi umiejętnościami zawodników, którzy już byli w grze (liga hiszpańska, angielska, włoska itp.).
dj79:
moglby ktos wrzucic przyspiewki na jakis bardziej korzystny server np. rapid/megaupload, z gory thx
Dołączam się do prośby.
Nawigacja
[#] Następna strona