Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!

<< < (47/484) > >>

EjPii:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna moje to on tylko pozmieniał całościowo statystyki graczy... +- i tyle... samemu mozna takie coś zrobić w Edytorze, ja się tym nie bawiłem, zostawiłem tak jak jest bo i tak jedni beda chwalili a drudzy beda narzekali, jak zawsze

--- Koniec cytatu ---

Błagam nie zmieniaj stat zawodników samemu!! Później wychodzą takie buraczki jak z Ikerem(nadal nie wiem skąd ci przyszło do głowy zmniejszać reakcje. Można uważać Buffon>Iker, ale takie zmienianie stat to przesada).
Jakby mi miał zmieniać staty facet o nicku "Antimadridista" to ja już dziękuję bardzo za taki patch. No chyba, że grasz Barcą wtedy to "ja też go mialem i grało sie owiele lepiej, bardziej realnie, nie tak hardcorowo"    ;)

Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBłagam nie zmieniaj stat zawodników samemu!! Później wychodzą takie buraczki jak z Ikerem(nadal nie wiem skąd ci przyszło do głowy zmniejszać reakcje. Można uważać Buffon>Iker, ale takie zmienianie stat to przesada).
Jakby mi miał zmieniać staty facet o nicku "Antimadridista" to ja już dziękuję bardzo za taki patch. No chyba, że grasz Barcą wtedy to "ja też go mialem i grało sie owiele lepiej, bardziej realnie, nie tak hardcorowo"    ;)

--- Koniec cytatu ---
Ja się nie znam, Antimadrista się też nie zna...ale Ty się znasz! :) czekamy więc na Twojego patcha :)

GuumaL:
Nie wiem czy tylko u mnie to wystepuje , no ale postanowiłem o tym napisać
. Zauważyłem , gdy włączyłem zwykły mecz , tuz juz przy wyborze drużyny , ze wszystkie zespoły   z Premier League mają takie same stroje ; | . Możliwe , takze ze po za tymi drużynami jest problem z innymi zespołami , chociaż nie sprawdzałem szczegółowo . A co za tym idzie nie da sie grac meczy , np . drużyna  angielska vs angielska. Oraz jeszcze jeden błąd jaki zauważyłem po ściągnięciu  juz nawet upade 1.1.1 , dotyczący herbów lig  i pucharów , są takie same jakie wydało Konami .  Więc drogi Tranceshine , jesli juz cos postanawiasz wydać , to sprawdź to pare razy wcześniej , niż potem wydawać nie dopracowany patch .

Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem czy tylko u mnie to wystepuje , no ale postanowiłem o tym napisać
. Zauważyłem , gdy włączyłem zwykły mecz , tuz juz przy wyborze drużyny , ze wszystkie zespoły   z Premier League mają takie same stroje ; | . Możliwe , takze ze po za tymi drużynami jest problem z innymi zespołami , chociaż nie sprawdzałem szczegółowo . A co za tym idzie nie da sie grac meczy , np . drużyna  angielska vs angielska. Oraz jeszcze jeden błąd jaki zauważyłem po ściągnięciu  juz nawet upade 1.1.1 , dotyczący herbów lig  i pucharów , są takie same jakie wydało Konami .  Więc drogi Tranceshine , jesli juz cos postanawiasz wydać , to sprawdź to pare razy wcześniej , niż potem wydawać nie dopracowany patch .

--- Koniec cytatu ---
A Ty lepiej zacznij czytać temat w którym piszesz dokładniej bo tylko Ty masz taki problem...sugerujesz też że wydaje patch na którym ani razu nie grałem... ehehehe to najlepszy post jaki dzisiaj czytałem.

Bo1ek:
Hej Trance, a moglbys zrobic tak, zeby wstawic 2 ligę angielska w miejsce tej niby 2 bundesligi co byla? Mam wielką ochote pograc ML i nie chcialbym zeby po sezonie do ligi weszly jakies niewiadomo jakie duzyny psuje to efekt gry... Oczywiscie jesli to bardzo duzo roboty (nie znam sie na tym) to nie musisz robic, ale fajnie by bylo taką łatkę pobrać

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej