Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!

<< < (463/484) > >>

mina1994:
jakie są pliki od muzyki po strzeleniu gola chce je usunąc bo mnie denerwuja heeh

xLoLox:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjakie są pliki od muzyki po strzeleniu gola chce je usunąc bo mnie denerwuja heeh

--- Koniec cytatu ---
denerwują? heh mi się to właśnie podoba a w ogóle mistrzostwo to kiedy wygrywasz i leci we are the champions  ;)

mina1994:
no we are the chamions jest lajtowe ale reszta?? ale dobra mniejsza z tym  jakie ty masz przyspiewki??

groncholm:
Mam nadzieje ze w kolejnej aktualizacji bedzie 2 liga angielska i podstawowe polskie w tym Legia ;). A i że nadal będzie na podstawowa wersje a nie na tych zasranych latkach od konami w ktorych cos sie ciagle psuje .  :)
Wypróbowałem EP 2010 i stwierdzam ,że jednak ten patch jest lepszy, tylko właśnie jak dla mnie brakuje tej 2 ligi angielskiej.  8)

wysek:
jak dla mnie ten patch to chyba jeden z najlepszych a gram w PES dopiero od tego roku ale brakuje Polskiej ligi ale niestety nie planujesz jej zrobić z tego co czytałem w tym temacie a przyśpiewki dość dobre tylko szkoda że nie ma tych trąbek Afrykańskich :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej